Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewaga

Laptop z hiszpani..pomocy

Polecane posty

Mam straszny problem. Chcąc przyoszczędzić na komputerze zamówiłam sobie swój wymarzony model laptopa (niewazna jaka firma, nie chce reklamowac nikogo) przez sklep internetowy, który wysyła z Hiszpanii. Pomimo kosztów kuriera opłacało mi się bo dałam 600 Euro, a komputer w Polsce kosztuje w przeliczeniu prawie 1000Euro. Potrzebowałam fajnego sprzętu, na lata i wszystko jest ok. Tylko nie zauważyłam jednej rzeczy - klawiatury. Ten cholernik ma inne klawisze tzn. litery których nie ma w polskim no i układ troche inny niż komputer, który miałam poprzednio. Skończyło się tak, że nadal siedze na starym laptopie a nowy tylko ładnie wygląda. Czy macie jakiś pomysł jak z tego wybrnąć? W saturnie sprzedawca powiedział, ze taka wymiana klawiatury jest droga i lepiej zebym sie przyzwyczaila do tej co mam. nosz kurde, zachciało mi się technologii :(

Gość gość
Pisać po polsku możesz?

Gość gość
sciagnij sobie polski programisty (w ustawieniach) i po sprawie

polski programisty. działa ! ! dzięki, ja to jednak gapa jestem. z tymi znakami na klawiszach to juz przezyje - tylko kilka jest innych niz na polskiej ale luz, ważne że pisze.

Gość bbeataa
a zwrócić go nie możesz ew. napisać do firmy gdzie kupiłaś laptopa czy mają moze zamienniki do klawiatury? wysyłka też bedzie tania jc bo z FastPost.pl nadasz tanią przesyłkę międzynarodową więc myślę, że jakoś da się to rozwiązać.