Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy przedłużanie włosów jest jeszcze modne?

Polecane posty

Gość gość
przedłużanie nie, ale długie włosy zawsze ;p - dalej sobie odpowiedz sama ;p

Gość gość
przedłużanie zagęszczanie cały czas na topie patrz na Jenifer Lopez ona nie ma własnych włosów :) patrz na Beyonce to też nie jej włosy Rihanna też nie jej Doda Paris Hilton Steczkowska Rodowicz Christina Aguilera i wiele wiele innych grunt to dobrej jakości drogie są najlepsze ! warto pieknie to wygląda :)

Gość gość
ta, zwłaszcza jak twoje włosy wypadają od ciężaru, dlatego Lopez czy Beyonce mają peruki, nie doczepiane włosy

Gość gość
głupoty gadasz aż czytać nie można włosy które są odpowiednio na odpowiednią metodę doczepione odciążają własne włosy ,po ściągnieciu sztucznych sama się przekonasz o ile w lepszym stanie są Twoje własne ;)

Gość gość
guzik prawda i to nawet fryzjerzy/styliści mówią - coś co wisi na twoich włosach nie jest dla nich dobre, do tego zwykle noszą to osoby których włąsne włosy są i tak tragiczne

Gość gość
oj oj błagam najlepsze dla naszych włosów jest ich nie ruszanie a to gwarantuje ci np. założenie warkoczyków zrób to i ściągnij po roku zobaczysz jak zdrowe będą Twoje własne włosy podstawa ! żadnych klejów żadnych spawań ani zgrzewów tylko włos wplatany we włos zobaczysz ...jakie Twoję będą aż po końcówki piękne i zdrowe :) gwarantuję !

Gość gość
jasne, ciągnięcie włosów warkoczykami jest z***biscie zdrowe! Puknij się w łeb

Gość zalondina
po pierwszenie powinny wypowiadac sie osoby, ktore nigdy wlosow nie przedluzaly. co to za teoretyzowanie i powtarzanie po innych?! ja z doswiadczenia wiem, ze sa metody ktore niszcze nasze wlosy ale sa tez takie, które nie mają negatywnego wplywu na ich stan. a czy jest modne? mam wrazenie ze od wiekow i jeszcze przez wieki będize :)

Gość strusiaKK
j LO nie ma peruki, ma doczepiane wlosy

Gość ankaIIPI
powiedizalabym raczej ze przedluzanie wlosow nie ma nic wspolnego z moda. dlugie, zdrowe i geste wlosy zawsze byly i beda wyrazem atrakcyjnosci :)

Gość 888orlica
przedluzanie wlosow nie musi byc modne, to tak samo jak zadbane paznokcie, czy makijaz. istnialy zawsze i zawsze beda istniec. takie jest moje zdanie :)

Jeśli będziesz miała naturalnie przedlużone, tzn uzyskasz taki efekt , to pewnie że tak :) Teraz wszystko jest modne <3 Kobiety w długich włosach są sexi :))) Ja postanowiłam przedłużyć sobie włosy na weselę, zdecydowałam się na greath lengths podobno są najlepsi, zobaczymyyyy :) Nie mogę się doczekać kiedy już będę miała piękne długie włosy!!!

Technologia poszła do przodu niemalże nie jesteśmy w stanie odróżnić włosów naturalnych, od tych przedłużanych :) Podbijam Greata :) Kilka moich znajomych nosi i myślę, że wyglądają ekstra! Wiadomo że nie można przesadzać... Ale umiar jest dobry we wszystkim :)

Gość gość
cały czas ! wszystkie aktorki piosenkarki z tego korzystają ! wszystkie znane osoby

Gość gość
wiecie może jaka jest obecnie najnowsza technika ?