Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doti1608

słodkie mamuśki po porodzie :)

Polecane posty

Gość gość
co ty pier/dolisz? :o temat powinien brzmieć "obleśne kaszaloty z rozwalonym c/ipskiem po porodzie"

Gość gość
ja ogladalam porod na zywo (zarowno sn jak i cesarke) i mam po tym taka traume nie do opisania... to chyba najbardziej ponizajaca chwila w zyciu baby, ohydna... cesarka- stoi nad brzucholem baby banda konowalow- podstrzalalych wiedzm o nieprzyjemnych i zimnych twarzach oraz bezuczuciowych poloznich i pielegniar... rozcinaja brzuch jakby nigdy nic i wyciagaja za leb takiego osmolonego paskudnego potwora ktorego najpierw leb wystaje z rozcietego bebna a potem ciagna tego stwora za ten leb z brzucha z calej sily i wyskakuje ze sluzem, krwia, wstretna pepowina i zaczyna drzec jape..te lekarki czy pielegniary i polozne bez uczuciowo, bez usmiechu- jak roboty... a porod naturalny jeszcze gorszy- p***a sie rozklada i wylazi z niej najpierw leb a potem reszta bachora calego paskudnego... po prostu to jest tak oblesne i ponizajace ze sie nigdy na to nie skusze.. a czesto gesto p***a peka albo jest rozcinana, baba drze sie z bolu jak zazynana krowa, konowaly i polozne powarkuja na nia i bez zadnych emocji i uczuc sie z nia obchodza i wyciagaja z niej takiego potwora calego w sluzie i krwi

Gość gość
Słucham Kochanie...

Gość gość
Mam 34 lata, rodziłam 4 lata temu. Nie jestem "obleśnym kaszalotem" . Teraz dopiero czuję się prawdziwą kobietą i mięśnie Kegla wyćwiczone...

Gość gość
fuuuuj rozklapciochy mające peezdy jak lej po bombie. najpiękniejsze kobiety tego świata nie rodzą dzieci by nie zmarnować danego im przez naturę piękna

Gość gość
Jak to dobrze wiedziec jakie zdanie macie o wlasnych matkach :p Naprawde szkoda , ze nie poronily , byłoby na swiecie mniej idiotow!