Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duzyfacet999

szukam kobiety która... bez owijania w bawełne

Polecane posty

moze na poczatek kawa :) kolacja przy swiecach napisze cos o sobie : wysoki brunet oczy braz ciemne wlosy ustatkowany zarabiam 7.500 zl plus premia mam firme ktora prowadze zajmuje sie wyburzaniem budowlanka itp nie jestem typowym facetem Nie powiem głośno słowa, że jestem najlepszy na świecie. Ale obiecuję, że znajomość ze mną będzie bardzo ciekawa dla Ciebie. Po rozmowie ze mną, to zrozumiesz, co myślę i co chcę. Jak chcę trochę szczęścia dla siebie . w zamian tego będę dla ciebie najlepszy. Ponieważ miłość prowadzi nas do szalonych rzeczy moze i racja ale ja jestem stateczny i odpowiedzialny mam duzy temperament Lubię kobiety, nie będę czekać lubie miec incjatywe Jestem romantyczny, rozrywkowy mężczyzna. Uwielbiam aktywny tryb życia. Solidny i odpowiedzialny. Mam nadzieję, że na mój topik odpowie odpowiednia kobieta Czekam na odpowiedź. Duzyfacet999@tlen.pl p.s zobaczymy na co bedziesz gotowa moze byc tez dziewica ktora nie probowala jeszcze tego robic mój penis ma 19 cm dl i 15 cm obwodu jestem wysokim duzym facetem moj maila duzyfacet999@tlen.pl

Gość anulka na 102
moment, wezmę centymetr, żeby sobie zwizualizować.... takie duże bydlę to może i dużo ważyć i mieć za duże organy ... chwila...szukam butli dla porównania...

Gość gość
kawe wypijesz p********iu

Gość gość
z takim obwodem to w odkurzacz ci nie wejdzie, nawet we wzwodzie. zapomnij ..:o

Gość gość
skad jestes ?

Gość gość
poczekaj az dzieci pójda spac bo widac ze to dzieci odp na ten temat i nie maja zadnego wyobrazenia na temat meskiego czlonka

szukam nadal odpowiedniej kobiety :) ktora nie ma dziwnych wyobrazen ktora nie boi sie niczego :) szukam odwaznej szukam wytrwale

Gość gość
a pod jakim katem ci sie wykrzywia penis jak jest we wzwodzie? i jakie jest jego pole oraz objetosc?

tzn wiem ze moj penis jest duzy i moze przerazac ale ja naprawde jestem czuly i wyrozumialy i delikatny nie robie niczego na sile lubie dlugie pieszczoty mowi sie ze maly ale wariat a moj jest duzy i wariat :) to nie jest leniwa kluska i sam nia nie jestem

Czy uzywasz swojego organu do wyburzania budynków? :) Spróbuj tez głową, moze zmądrzejesz.

Gość gość
duzyfacet, skoncz juz :D jestes nudny jak flaki z olejem... bleeeeee

Gość gość
a kim ty jestes zeby go oceniac ? tak sie sklada ze wlasnie z nim rozmawialam i to fajny facet :)

Gość gość
Kogo interesuje ile Ty zarabiasz?:D Szukasz dziewczyny do sponsorowania?:D

Gość DuzyFacet999
a kim wy jestescie zeby mówic mi co mam pisc :) pisze prawde i nic wiecej a co boli was to zazdroscicie mi czy co ?

Gość gość
Krow która dużo ryczy mało mleka daje ktoś kto siebie tak wychwala może co najwyżej usiasc na kibelku i kupe zrobić wyluzuj chlopie bo nikt ci nieuwierzy

Gość gość
temat z 2014! Nudzi ci się że wyciągasz aż tak stare wątki? HALO! Mamy 2016 rok!

Gość gośćnielubie
głupie suki wygrzebią tematy nawet z 2000 r żeby ulżyć swoim frustracjom,