Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak SZUKAC MIESZKANIA

Polecane posty

Gość gość

Z narzeczonym nic jie mozemy znalezc... nke wiem w czym jest problem, po prostu jakos nie wychodzi. Szukamy czegos w rozsadnej cenie... juz nam sie zdazylo isc na spotkanie i pocalowac klamke, jeden wlasciciel rozmyslil sie na 10 minut przed podpisaniem umowy, inny zazyczyl sobie kaucje w kwocie njewspolmiernej do wyposazenia mieszkanka, jeszcze inny nagle stwierdzil ze chce 200 zl wiecej niz mowil. Teraz znalazlam cos malego w sensownej cenie, najem okazjonalny - ok, ja nke zamierzam nikogo oszukiwac, siedziec na cudzym i zalegac z czynszem, wiec nje widze przeszkod zeby isc do notariusza i oswiadczyc ze w razie zaleglosci wyprowadze sie bez komplikacji. ALE... pan nie chce zawrzec w umowie warunkow dotyczacych podwyzki, bez tKiej regulacji przy najmie okazjonalhym nic mnie nie chroni i mlze windowac czynsz jak chce, mowi ze nie podniesie, ale na zapis w umlwie sie nke zgadza.... dla mnie to juz jest dowod ns to ze mam do czynienia z oszustem i cwaniakiem:(( jestem zalamana, przez ostatni tydzien schudlam z 5 kg a jem za czterech, tak mnie nerwy zjadaja i stres poszukiwan. Mam pecha, czy naprawde tak trudno cos znalezc... juz zaczynam myslec o biurze nieruchomosci, bo chyba sama nic nie znajde:((

Gość gość
jakie miasto?

Gość gość
Zaglebie slaskie

Gość gość
Może na bieżąco przeglądaj najbardziej znane serwisy typu http://dom.gratka.pl/ i sama zamieść tam ogłoszenie? Napisz gdzie i w jakiej cenie szukasz mieszkania