Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu zachodzicie w ciążę w ciągu roku p slubie to nowa moda

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie, już widzę kilka kolezanek które rok po ślubie są w ciąży.wiem że nie były w ciązy biorąc slub, są młode, zdrowe wiec nie ma presji tykającego zegara.. nie za szybko to się dzieje? nie lepiej nacieszyć się najpierw małżeństwem?

Gość gość
a potem tyją , żrą ,nie dbają o siebie, jedyna ambicja -dziecko i dziwią się że faceci je zdradzają

też się dziwię temu. biorąc ślub będę się chciała nacieszyć moim ukochanym wtedy mężem, więc zupełnie nie rozumiem tego parcia. ale wiem że ludzie mają różne modele życia i nie zamierzam im się w to wtrącać...

Gość gość
A co ci do tego? Chciałabyś żeby ktoś inny wtrącał się w twoje życie , analizował twoje wybory i zastanawiał się co jest dla ciebie lepsze i ważniejsze?

Gość gość
a po co czekać ? Ja urodziłam 10 l.po ślubie ( bo zawsze był pęd za czymś -7 czajnik ,3 tv. itp.) teraz żałuję mam 41 lat i jedynaka ...

Gość gość
a to, że żyjemy w wolnym kraju i mogę sobie myśle chcę! ja na serio rozumiem,gdy ktoś się hajta ok 30 czy po i wtedy trzeba się rzeczywiście śpieszyć, już tak prosto nie jest zajść.. alejak widze laski23-25 w ciąży, a od slubu rok nie mija nawet, to zaczyna mnie to dziwić...

Gość gość23lata
ja mieszkałam około roku przed ślubem z obecnym mężem także ślub niczego nie zmienił, zdążyliśmy się sobą nacieszyć, a teraz dziecko w drodze.

Gość gość
Żyjemy w wolnym kraju i możemy robić co chcemy, one chcą mieć szybko dzieci -mają, ty nie chcesz- nikt ci nie każe. Myśleć możesz sobie co chcesz , ale nie musisz rozumieć dlaczego ktoś robi tak, a nie inaczej.