Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

efkaaa1928

przyczyny braku miesiączki

Polecane posty

Mam bardzo pilne pytanie do was. odpowiedzcie mi na nie bo się bardzo stresuje. Mam 17 lat, wczoraj rano uprawiałam stosunek i chłopak doszedł we mnie. Po czym zauważyłam że dostałam miesiączkę. Pod koniec dnia już nie plamiłam. Dzisiaj mija 3 dzień jak nie mam miesiączki . jakie mogą być przyczyny tego? proszę odpowiadać w komentarzach ;(((

Gość gość
bo w końcu doszło do zapłodnienia wiec już nie krwawisz

Gość gość
no pewno że tak, plemnik dotarł do komórki jajowej wiec juz nie możesz mieć miesiączki przez najbliższe 9 miesięcy

i to może być pewne?. bo od tych trzech dni jak siedzę to przez taki krótki czas mnie brzuch tak boli jakbym miała dostać miesiączkę. a to może być przyczyna nerwów bo ja się strasznie denerwowałam przez ostatnie 4 dni i to strasznie.;/

Gość gość
czasami seks opóznia okres, na pewno nie jestes w ciazy

Gość gość
stres są tylko cztery powody braku miesiączki: stres zaburzenia hormonalne, patrz punkt 1 ciąża menopauza

Mam 17 lat to menopauzy na pewno nie mam. Już teraz sama nie wiem, czy mogłam zajść w ciązę czy nie. Jeżeli przed stosunkiem miałam miesiączkę i po stosunku też a pod koniec dnia już mi się kończył to może być to możliwe? .

Gość gość
mnie sie kiedys podobnie zdarzylo z okresem. w ciagu dnia miala tylko kilka brunatnych plam. czekalam na ciag dalszy nastepnego dnia i nic sie nie pojawilo, az do momentu nastepnego okresu.