Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezydent pozdrowił siatkarzy nazywając ich piłkarzami

Polecane posty

Gość gość
siatkarze to też piłkarze :classic_cool:

Gość gość
:o oj co za pomyłka

Gość gość
nie bundz drobiazgowy, zjedz presidenta opakowania po 350g, kalorycznosc - wysoka :classic_cool:

Gość gość
A jak miał nazwać szczypiornitami

Gość gość
Siatkarze to siatkarza, piłkarze to ci, którzy kopią piłkę :D A swoją drogą to nieźli z Was hipokryci. Gdyby to Lech Kaczyński tak powiedział, to cały kraj miałby ubaw, ale że to ''bul Komorowski bez nadzieji'' to go bronicie.

Gość gość
nie jest to duźy błąd. nie słyszeliście nigdy okreslenia PIŁKA SIATKOWA?

Gość gość
A słyszałeś kiedyś określenie piłkarze siatkowi? Bo ja nie, tylko siatkarze.

Gość gość
są siatkarze, piłkarze, tenisiści, hokeiści. myślę, że wytykanie mu błędu przez najbliższe 20 lat to czepianie się. ale mimo to bez jaj, prezydent to prezydent a nie jakaś durnowata celebrytka. (jak podczas tegorocznych mistrzostw świata zapytali Młynkową czy Polska wyjdzie z grupy to odpowiedziała, że na pewno, nie ma innej opcji, musimy:D )

Gość gość
Ale to nie pierwsza wpadka Komorowskiego, bo było już: ''łączymy się w bólu i nadziei'', był już parasol, było siadanie jako pierwszy, przed gośćmi :D

Gość gość
chodziłam na sksy i szczerze wydaje mi się że kiedyś słyszałam coś o piłkarzach. no ale o co chodzi? komorowski jest lubiany, nikt kaczyńskiemu nie bronił by starał się byc lubianym - jak jakaś sympatyczna dziewczyna się powie coś ne tak to też się fochasz, że jakiegos nieprzyjemnego mruka wysmiano?

Gość gość
Szkoda, ze tylko na sksy chodziłaś, a na polski nie.

Gość gość
siatkarze, to tez pilkarze!!! Chyba ty nie masz pojecia o czym piszesz autorze...

Gość gość
Dobrze, że odnioslaś się do sedna mojej wypowiedzi :D BTW http://sjp.pl/pi%B3karz ZWYKLE - magiczne słowo. Ale slownik tez nie chodził na polski ;)

Gość gość
Szanowna Platformo Obywatelska, czy Wy naprawdę nie macie się czym zajmować, tylko na kafeterii siedzicie?

Gość gość
Przykro, że normalni ludzie moga lubić Prezydenta a za PiSu to członkowie partii musieli wypisywać pochwalne peany? :) Bo inaczej nie wiem skąd pomysl, że ja czy inni mamy cokolwiek z platformą wspólnego

Gość gość
Nazwał ich tak dlatego,że najpierw użył sformułowania "piłka siatkowa" a nie siatkówka ;) ależ macie problemy.

Gość gość
POpieracie prezydenta lemingi, bo Wam łaskę(laskę) zrobił i odkodował finał :D

Wg mnie: siatkarze grają piłką, więc można ich nazwać piłkarzami :). Słowo siatkarze brzmi dla mnie nieco dziwnie, a szczypiorniści "podwórkowo". Może dlatego tak ich nazwał. x Tak już jest na tym świecie :D, że ludzie czują większą sympatię do dużych posturą, spokojnych mężczyzn, którym zdarzają się "wpadki" typowe dla normalnych ludzi :), a unikają agresywnych, zakompleksionych, ziejących nienawiścią kurdupli :(.

Gość gość
A Ty wiesz dlaczego kogo darze sympatią. Komorowski będzie lubiany i będzie dobrze zapamiętany obojętnie czy Ci się to podoba czy nie. I to cię boli! :D

Gość gość
Ewidentna gafa , nie pierwsza i nie ostatnia.Jak można bronić tego czlowieka ?

Gość gość
Tak lubicie Komorowskiego, a on jest gorszy od Tuska. Tusk to przynajmniej nie ukrywa tego jaki jest, a Komorowski udaje, że chce zgody, pokoju, udaje takiego porządnego ''ojca narodu'', a jest hipokrytą.

Gość gość
Piłka to piłka dajcie ludzie spokój ;)

Gość gość
spieprzaj dziadu, jakby to powidzial Kaczka

Gość gość
Bo Ty tak mowisz. Jeszcze jakaś prawda objawiona? Ze kto jest lepszy? Powiedz mi jeszcze na kogo głosować (bo akurat na PO nie głosowałam nigdy, ha)

Gość staraaa 30stka
ale wy głupi jesteście,bosshe...a nie wiecie że dziedzina sportu -Volejball=siatkówka=piłka siatkowa? za moich czasów szkolnych siatkówka to był slang,mowiło sie fachowo -gramy w piłkę siatkową. Fajne byly gwizdy jak Bronek podziękował Solorzowi:P

Gość gość
Leming to leming .Wasz prezydent publicznie by piernął a wy mowiliscie by o jak pięknie jak pięknie