Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znawczyni tematu Pani Swatka

Kobiety wychodzą za mąż dla pieniędzy, a mężczyźni żenią się dla seksu ...

Polecane posty

Gość Znawczyni tematu Pani Swatka

Mało jest par które łączą się dzięki prawdziwej miłości. Nie oszukujmy się, dziś trudno pokochać faceta bez kasy lub możliwości jej zdobycia oraz kobietę bez urody. Zdarza się to tylko nielicznym.

Gość gość
skoro juz wszystko wiesz idz zarabiac w ten sposob pieniadze :D

Gość gość
Odkąd to uroda do seksu potrzebna :D

Gość gość
obopólne czerpanie przyjemności i korzysci , no cóż :D

Gość gość
bo jak nie jesteś piękna to jemu nie stanie ....

Gość gość
To nie wystarczy po prostu pipa, co za wybrzydzacze.

Gość gość
no tak :D coz, bywa ze zona nie pociaga meza, wiec wtedy znajduje sobie hangar :P, :P, :P

Gość forsiasta niewiasta
Heheheh :D jak zawsze jestem awangardowa :P ja szukam podniecajacego mnie intelektualnie i erotycznie golodupca :P ktory umie mnie rozpalic samym slowem i uwiesc :P Kase mam bo pracowac trza na emeryturke wiec sprzedawac doopska za zielone nie musze :P Portfel to przykra upierdliwa koniecznosc a nie przyjemnosc ale Panowie nie pojma tego :P No chyba ze dana kobieta nie ma zamiaru miec bachorzat to wtedy portfel jej wisi i powiewa u faceta bo liczy sie to, czy jest fascynujacy i fajnie sie z nim spedza czas, plus dobry kochanek. Kazdy ma swoje priorytety

Gość forsiasta niewiasta
Poza tym ja bym tam chciala meza, ktory ma duzy poped i podoba mi sie :) bez tych marnych potwornych wyborow - nudny leszcz - bambosz ale dobry ojciec dla potencjalnych dzieci i ma kase. No i przepis na nudne, stechle niczym trumna na Wawelu zycie gotowy :P Fanie by bylo machnac sie z takim ciekawym gosciem z pasjami, pazurem i dobra gadka, elokwentnym i oczytanym nawet jakby zarabial mniej niz ja :D A swiadomosc, ze skoro juz na wlasne zyczenie zrezygnowal ze swietej wolnosci Swietego Ogora Kroczowego dla mojego towarzystwa dodawalaby niesamowitego uroku w rozkoszowaniu sie sexem z kim kto mnie kreci ;) Aczkolwiek niestety czeka mnie przymusowy celibat bo ciekawi i oczytani Panowie, umiejacy wydac z siebie cos wiecej niz 3 slowa na krzyz i spojrzenie zbitego psa w kacie, usprawiedliwiane rzekoma niesmialoscia sa jak jednorozec ;) Przebojowy wykladowca filozofii - ach....idealny maz :) i to z sexownym mozgiem :):) ach ach rozmarzylam sie :) Walil klocka pies na tych cynicznych forsiastych lekarzy i prawnikow co se szukaja godnego trofeum aby sie chwalic przed kumplem :P nie wiem co inne kobiety w nich widza :P

Gość forsiasta niewiasta
albo facet poeta :D to juz odjazd ;) tylko ze tacy lubia masochizm i smala cholewki do materialistycznych bezwzglednych suczek aby te mogly ich dramatycznie odrzucac bo drama jest niczym orgazm dla aHtysty ;) a ja bym takiego aHtyste zaspokajala cala noc bez marudzenia, ze glowa boli itp i jeszcze rano zrobila jajecznice ;) gdyby mnie umial rozpalic jakas zrecznie wpleciona w sytuacje fraszka o tresci erotycznej ;) albo namalowal moj nagi portret ;) to jest sexy a nie porfel :P bicz pliz :P jaka szkoda, ze na kierunkach humanistycznych jest tak malo facetow ;) zawsze marzylam, ze moze chociaz mi sie polonista romantyk trafi :) zwala a nie zycie :)

Gość gość
Moze nie scisle dla pieniedzy ale dla opieki nad nia i potostwem, co zreszta wiaze sie forsa. Reszta sie zgadza. Rescator555

Gość gość
ja szukam faceta ktory mi sie spodoba.

Gość gość
a ja chcialabym z milosci, takiej prawdziwej, i moze dlatego jestem sama..

Gość gość
ja tez szukam milosci prawdziwej