Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fałdka tłuszczyku

Ćwiczenia weidera, jedno pytanie, kto ćwiczył.

Polecane posty

Gość Fałdka tłuszczyku

Wszyscy zachwalają, ciszę sie. Zamierzam sie za to zabrać tylko nie wiem jak długo powinnam wykonywac te ćwiczenia. Ile min? Pomoże ktos?

Gość gość
szkoda czasu - poczytaj o ABS

Gość Fałdka tłuszczyku
A i jeszcze jedno przy okazji. Zna ktoś jakieś fajne ćwiczenia równie skuteczne, ale na uda? Nie piszcie mi że przy tych ćwiczeniach na brzuch rzuci mi sie tez na uda, bo to nie o mnie chodzi. Także inne ćwiczenia, no chyba że weider tutaj tez pomoże.

Gość Fałdka tłuszczyku
heloł

Gość gość
6 weidera to beznadziejne ćwiczenie, wytrzymałam tydzień, później żal mi już było nadwerężać kręgosłup

Gość Fałdka tłuszczyku
zawsze sie mowi ze sport to zdrowie, wiec pierwszy raz slysze zeby bylo cos zlego w cwiczeniach. twoim powodem raczej bylo lenistwo. najlepiej byłoby sie połozyc z ksiazka w reku, przegryzc batona, popic cola i zeby kg lecialy... jesli o mnie chodzi najwazniejsze zebym uzyskala zamierzony efekt, reszta mi koło fałdy lata.

Gość gość
hah idiotko, no to cwicz sobie 6,powodzenia. znalazłam inne ćwiczenia, które rzeźbią brzuch i są bezpieczne dla kręgosłupa. a tego batona to zjem z przyjemnością bo nigdy nie dopuściłam do tego by go sobie odmawiać ;)