Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca po 4 h od poniedziałku do piątku za 2000 tyś zł

Polecane posty

Gość gość

Czy jest to możliwe żeby na pół etatu mieć 2 tyś netto na miesiac??? W jakiej pracy? No albo na 3/4 etatu czyli po 6 h.

Gość gość
Praca za 2 mln? To chyba jakiś dyrektor banku albo prezes.

Gość gość
To w sumie tylko 25 zł/h wiec nie jakoś bardzo duzo

Gość gość
Źle napisałam hehe chodziło mi o 2 tyś złotych na miesiac.

Gość gość
Mogłabym tak pracować bo wtedy miałabym duzo czasu na prace w domu i przyjemnosci a 2 tys mi miesiecznie wystarczy. Mąż wiecej zarabia a ja nie chce siedziec w domu

Gość gość
A kto cię zatrudni oślico za 2000zł jak ty nawet podstaw matematyki nie znasz? Nawet na kasjerkę się nie nadajesz nieuku. Siedź cicho i ciesz się tępa dzido, że złapałaś durnia, który cię utrzymuje, bo nie daj Boże się koleś pokapuje z jakim nieukiem się ożenił i cię kopnie w doopę dla młodszej i ładniejszej koleżanki z pracy, czego ci w sumie życzę zarozumiała szmato co wyżej s\ra niż doopę ma :) Głąb nie zna podstaw matmy, nie wie co to są tysiące, a ona chce 2000zł zarabiać hahahaha

Gość gość
2 miliony za 4 h dziennie czy tylko 2 tys? ja rozumiem ze zero to NIC ale NIC tez ma swoje znaczenie w okreslobych sytuacjach stopka: ach jaki mialam piekny sen ostatnio snilo mi sie ze nauczylam sie latac

Gość gość
Jezu w temacie mi sie źle napisało ale w tekscie już poprawiłam :D. Czepiacie się. Chodzi o 2 tyś złotych liczbowo 2000. OK?? Czy jest to realne i w jakim zawodzie?

Gość gość
jest możliwe jesli zostaniesz prostitutte

Gość gość
Za cały etat (4h dziennie) w PPP. Oczywiście, jeśli masz odpowiednie wykształcenie i kwalifikacje.

Gość gość
Co to PPP?

Gość gość
No np. jako szkoleniowiec się tyle zarabia, wykłada na dobrej uczelni, z takich zwykłych prac, bo oczywiście jako lekarz, prawnik i wiele innych dobrych zawodów za te pół etatu wychodzi więcej.

Gość gość
No wiadomo że lekarz i prawnik wiecej zarabia. Ja nie chce dużo zarabiać tylko mieć mało godzin prace a zarabiać normalne a nie ze pójdę na pół etatu i dostane 800 zl po miesiacu. Wtedy to sie nie opłaca do pracy isc w ogóle. 2 tyś za 4 h pracy by mnie satysfakcjonowało. Mam wykształcenie administracyjne. Nie usiedzę przy biurku 8 h. 4 jak najbardziej.

Gość gość
Tylko pytanie czy ktoś za prace biurowa mi zapłaci 2 tyś za pół etatu?