Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak traktują szukających pracy w Brodnicy

Polecane posty

Gość gość

Wpiszcie w youtube "rekrutacja w brodnicy" koleś się nazywa hunterros1

Gość gość
Myślę, ze tego prostaka powinno się udupić na miejscu. Nie powinien mieć do czynienia z ludźmi.

Gość gość
"Tak w skrócie: Ze skierowaniem z PUP udałem się do pracodawcy.... Nadmienię, że zostałem zaatakowany słownie za pierwszym razem tylko dlatego, ze Pan nie rozumiał, iż PUP wydaje 2 skierowania z czego jedno dla siebie zostawia a drugie daje dla pracodawcy. To był powod potraktowania mnie jak śmiecia i wyzywania od debili, ch***w, skur****ów........ uwłaczano mi uzywajac łaciny podwórkowej.. i wyrzucono za drzwi wykrzykując "spier****" tylko dlatego, że domagałem się zwrotu dokumentów, ktore muszę oddać Urzędowi Pracy. Po wykonanym tel do PUP i przedstawieniu calej sytuacji wrocilem się do "zyczliwego zrównoważonego" Pana tym razem już włączając dyktafon w tel ponieważ jego zachowanie było bardzo agresywne niewiedzieć czemu. Był do tego stopnia nieobliczalny, ze można było spodziewać się wszystkiego, więc wolałem się na wszelki wypadek "ubezpieczyć". Wizyta parę minut później wyglądała tak jak słyszycie. Najpierw lagodnie a potem agresja wobec mnie. Papierów nie oddał. Udałem się do dyrektora PUP i na komendę zglosic cala chorą sytuację. Dzięki pomocy policjantów odzyskałem dokumenty. Nie mniej jednak stosowne pismo z "rekrutacji" dostarczę z samego rana do Dyrektora PUP w Brodnicy (tak jak mi kazał) w ktorym to ze szczególami opisałem całe zajście i potraktowanie przez potencjalnego pracodawcę osoby bezrobotnej ubiegającej się o pracę..... skomentujcie i oceńcie to sami."

Gość gość
to jest skandal

Gość gość
i weź tu szukaj pracy