Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja ala

jak nakręcić filmik erotyczny

Polecane posty

Gość alicja ala

Mam problem. Mój facet jest od miesiąca na zagranicznym kontrakcie i poprosił mnie żebym przesłała mu filmik ze sobą w roli głównej. Powiedział: ile można trzepać konia przy RTube. Ok, fajnie, ale w sumie to co ja mam mu nakręcić? Kto ma pomysł? Co lubią faceci? Mam włączyć muzyczkę i zrobić mu striptiz? Czy mam nakręcić jak bawię się sama ze sobą? Niby pruderyjna nie jestem, ale trochę mi wstyd. Zdjęcia już przesyłałam, ale filmik nie. Co poradzicie. I pytam serio, bez głupich tekstów.

poszukaj inspiracji właśnie na stronach, które ogląda Twój facet :) znajdź masturbacje albo striptiz i zobacz jak to wygląda na ekranie, to na początek Ci pomoże :) od siebie dodam, że istotny w tym wszystkim będzie dźwięk ;)

Gość gość
postaraj się, bo jak się rozstaniecie, to później obejrzysz się na yt ;) zrób makijaż, idź do fryzjera, żeby nie było wstydu przed znajomymi :)

Gość gość
I to było serio :)

Gość alicja ala
Dzięki. Czyli muszę zadbać o muzyczna oprawę. W sumie to zawsze kiedy przeglądałam historię odwiedzanych stron, widziałam, że często oglądał coś w stylu: Ostre rzniecie sekretarki, i iem, że jego fetyszem są pończochy. Ech, tyle zachodu. Nie chce wyjść na pruderyjną, ale trochę mi wstyd będzie, a nie chce żeby wyszło nienaturalnie. Niech ktoś odpowie. Panowie- wolelibyście dostać na filmiku od kobiety striptiz jakiś erotyczny taniec czy jej masturbacje? Niby proste, a trudne :(

Gość gość
Bzdura, nie inspiruj się żadnym redtubem. I nie staraj się od razu w jednym filmie dać mu wszystkiego, potraktuj to jako wasze wspólne doświadczenie. Moja propozycja: sprawdź dobrze ustawienia kamery, stań tak żeby było widać biust - zacznij zdejmować bluzkę, pokaż do kamery cycki w biustonoszu, potem go rozepnij, weź piersi w dłonie, ściśnij tak żeby mu uwydatnić sutki. Pośliń palec i zacznij nim stymulować jeden sutek.... wyobrażaj sobie przy tym, że to On ci go pieści. A potem.... jak będziesz miała ochotę, możesz kontynuować, a możesz w tym miejscu skończyć i seksownym głosem powiedzieć "ciąg dalszy nastąpi, dobrej nocy, Kochany" ;)

Gość alicja ala
No właśnie trochę się boję, ze filmik dostanie się w niepowołane ręce. Ale jak odmówić facetowi, no jak?

Gość alicja ala
gość 13:10 niegłupie. Mogłabym pomału przezwyciężać swój wstyd ;)

Musisz tez brac pod uwage jego kolegów bo jak to facet na kontrakcie pewnie przedstawi Cie innym Mieciom i Mariuszkom a przy odrobinie szczescia nie przedstawi Cie jako zony;) bo gdzie by dobra troskliwa zona takie rzeczy robiła hehe! Kazdy mu bedzie zazdroscił ze z niego dobry kogut.

Gość gość
ala nakręć jak ****asz się z sąsiadem albo innym Waszym znajomym Taka akcja na pewno Twojego faceta ekstra nakręci

Gość gość
nie kręć i nie przesyłaj żadnego filmu ! to tylko pretekst i podstęp, będzie mieć dowód, na to jak się zabawiasz jak go nie ma. a on święty nie jest, zapewne korzysta z usług pań do towarzystwa, bo ile można walić zajechanego konia.

Gość zadbaj o incognito
Oczywiście w przypadku zbliżenia obiektywem na Wiadomy Obiekt, maska zbędna. Te prześcieradło to częściowo wisi za tobą, a częściowo na nim siedzisz. Ktoś, kto u Ciebie był nie rozpozna twojego mieszkania. Teraz, w ramach próby, przygotowania, możesz potrenować te rozchylanie i wędrówki paluszka. Ale bez przesady. Epicentrum pozostawiając na czas samego filmowania. Wtedy wargi sromowe będą swym nabrzmieniem okazywać, jak bardzo wyczekiwały.