Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poradzić sobie z faktem, że gdy wyłysieję to dziewczyna mnie zostawi i nigdy

Polecane posty

Gość gość

nie znajdę sobie już nikogo? Mam 24 lata i dziewczynę, którą bardzo kocham, no ale cóż, geny genami, a groźne przerzedzenie z tyłu już jest. Niestety żyjemy w czasach stawiania atrakcyjności na 1 miejscu, gdzie prym wiodą ideały z grzywką o wyglądzie modela, a nieliczna grupa kobiet, która mówi, że facet to ma być facet ma na myśli może i łysiejącego, ale świetnie zarabiającego, postawnego i silnego biznesmena. Jak teraz żyć wiedząc, że już niedługo stanę się obiektem pogardy płc***ięknej, i powiedzmy od 27 roku życia( bo pewnie tyle to potrwa) zostanę sam, bo nie chcę żeby ona była ze mną z litości, tylko dlatego, że jej się podobam, a innej jako łysy facet przecież nie mam szans znaleźć.

Gość gość
tak samo jak dla was obiektem pogardy są kobiety z małym biustem, to też geny. Pogódź się z tym. No chyba nie będziesz łapał swojej obecnej na dziecko, żeby miała z tobą krzyż pański?

Gość gość
Znajdziesz sobie grubą i brzydką, celuj w swój poziom to się nie zawiedziesz. taka dziewczyna będzie ci oddana, a żeby oczekiwać od kogoś wyglądu to samemu trzeba sobą coś reprezentować

Gość gość
Właśnie, dlaczego zakładasz że będziesz sam?

Gość gość
Ratuje cie tylko zakup peruki

Gość gość
Ale gruba i brzydka kobieta to coś o wiele gorszego niż łysy facet, już nie bądzcie dla chłopaka aż tak drastyczni, nie ma porównania nawet.

Gość gość
Bruce Willis też jest łysy. Koszmarnie wręcz wyglądał z włosami.

Gość gość
Ale gruba i brzydka kobieta to coś o wiele gorszego niż łysy facet, już nie bądzcie dla chłopaka aż tak drastyczni, nie ma porównania nawet. Gość w takim razie ponawiam pytanie, skąd założenie że będzie sam? (do autora)

Gość bul i miczka
nie wiem ja nie moge sobie poradzic z faktem ze jak przytyje to mnie chlopak zostawi

Gość Kulka_Mięty
Ty wyłysiejesz, ona osiwieje i się pomarszczy, Ty zresztą też. Miłość pozwala patrzeć ponad te zmiany, które na naszych ciałach zostawia czas, ale co wy - gimby możecie o tym wiedzieć...

Gość gość
"Gość w takim razie ponawiam pytanie, skąd założenie że będzie sam?" Bo kobiety mierzą wysoko ponad swój własny poziom i każda wymaga full servicu włącznie z włosami. Nawet kobieta z małym biustem. Widzieliście kiedyś kobietę, która powiedziała: "a mam małe cycki to zrozumiem to jeśli facet będzie łysy" nie...one też chcą modela z bujną czupryną.

Gość gość
Coś ostatnio "łyse" te tematy ;-)

Gość gość
Przesadzasz, spotykam naprawdę brzydkich kolesi, może nie z gwiazdami, ale z przeciętnymi ZADBANYMI kobietami, niektóre mają małe biusty, inne nie. Ale jeśli sam nie masz do zaoferowania super wyglądu to nie oczekuj tego od swojej kobiety.

Gość Kudlata Jenny
i dobrze ci tak. od kobiet wymagacie cudow na kiju a sami co? niech cie zostawi, zobacz jak to jest.....hahhaha

Gość gość
Nie, to kobiety wymagają cudów. Nawet jeśli same są brzydkie.

Gość gość
sam jesteś brzydki, nie stać cię na pierwsza 2 i ani nawet 3 ligę żałosne prawictwo, uderzaj do swojej ligi

Gość gość
ciebie to nawet na piątą, zostaje ci wieczna samotność

Gość gość
tu się mylisz męska cipo :) Jestem ładna :) :classic_cool: I nie urządzę się bachorem papatki szczurze :)

Gość lysienie bardzo
przeszkadza kobietom