Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Bycie kurą domową chyba nie jest takie złe

Polecane posty

Mnie pociąga wizja grania całymi dniami w gry komputerowe, z przerwami na gotowanie mężowi obiadów, pranie mu skarpet i opieke nad dziecmi :) nie mieć stresujących obowiązków(bo dzieci chyba tak nie stresują jak studia i praca, jesli dziecko nie jest już bardzo małe, to wydaje mi sie, że to tylko nieco bardzo zajmujące niż posiadanie pieska) i być utrzymywana przez kogoś nie pracując :) Szkoda, że mam tak wysokie ambicje, bycia sławną bogatą itd, bo inaczej bym dążyła do takiego życia :)

Gość gość
ciekawe jak zamierzasz opiekac bachorki siedzac non stop na kompie

Gość gość
mamo nie rozumiem geometrii

Gość gość
To nie wyglada tak jak piszesz. Bycie kura domowa wcale nie jest takie fajne jak Ci sie wydaje. Juz lepiej zostan ta slawna i bogata :-)

Gość gość
Twój mąż będzie to fan muzyki metalowej, brudas śmierdzący piwskiem i z śladami na rękach po zażywaniu hery.

Gość Przemyslaf21
No tak gdy kobieta rodzi to pojawia się od razu 10 letni bachor :D

Gość gość
nie wiem czy chciałabym w wieku 10 lat mieć matkę która albo jest zajęta gotowaniem albo graniem w gry

No to przecież pomagałabym mu w lekcjach i zajmowała sie nim, ale nikt mi nie powie że kobieta która nie pracuje i ma dzieci ma mniej czasu dla siebie, niż kobieta która pracuje i ma dzieci :)

Gość gość
hehe sławną i bogatą ..jasne, śnij dalej :D

Gość gość
Można wszystko pogodzić. Jestem kurą domową i mam czas dla siebie. W rozciągniętych dreasch nie chodzę i nie zapitalam ze ścierką 24/7. Dziecko zajmujące czy nie, zależy od wychowania i czy jest zdrowe, oraz fakt czy je w ogóle lubi czy nie.