Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzwonienie dzwonka o 5.00 nad ranem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od trzech dni codziennie o 5:00 nad ranem budzi mnie dwonek do drzwi. W skrócie. Noc pierwsza: "Mam to gdzieś. Nikomu nie będe otwierać o takiej chorej godzinie " i śpię dalej. Dzwonek się nie powtórzył. Noc druga: "Do diabła. Kto sobie robi jaja!"Budzę męża, żeby poszedł pogonić dowcipnisia, ale ten śpi jak zabity. Idę spać dalej. Noc trzecia: Mąż na nocce. Ustawiam budzik na 4:50 i idę koczować pod drzwi. Godzina 5.00- dzwonek. Doskakuję do judasza... pusto. Chcę otworzyc drzwi, żeby rozejrzeć się dookoła. Chcę przekręcić zamek. Nagle synek zaczyna mnie gwałtownie kopać (jestem w ciąży). Odsuwam się od drzwi. Dziecko się uspakaja. Nie otwieram. Wracam spać. Zjawisko paranormalne czy dowcipniś? Ktoś tak miał? Jakis pomysl na przyłapanie intruza?

Gość gość
jak można gdy ktos dzwoni o 5 rano spać i to olać ? chyba nienormalna jesteś , kazdy by sie zerwał i pobiegł co jest grane, może jest pożar ? albo ktoś umarł ? ale wymyslasz bzdury

Gość gość
Budzika w tym przedpotopowym dzwonku nie ma :) Jakby ktoś dzownił na alarm, to by dzwonił po kilka razy do skutku, a nie raz i koniec. Zawsze czekam, aż ktos zadzowni conajmniej 2 razy. Z doswiadczenia wiem , że raz dzwonia tylko akwizytorzy i inni domokrążcy i jakoś przywyczajona jestem, że nie otwieram po jednym dzwonku, chyba, że sie kogos spodziewam.

Gość gość
ale jaja, masz wyobraźnię :D:D