Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każdej kobiecie szybciej zaimponuje tępy przystojniak niż inteligentny przeciętn

Polecane posty

Gość szatyn
Raczej na naiwniakow z kasa;-) a reszta przecietnych mezczyzn i kobiet zadowala sie przecietniakami:-;-)

Gość gość
Szanowny kolego/koleżanko nie wiem czy utożsamiasz sie z tymi przystojniakami czy z "przeciętniakami " ale doszedłem do wniosku że twoja wiedza o świecie jest bardzo powierzchowna dlaczego : Znam wielu bardzo mądrych przystojniaków ,seksownych ,młodych lekarzów i przystojnych żuli, tępaków tylko pozostaje kwestia wyboru danej osoby , a jeśli twój umysł podpowiada ci że przystojny tępak ma szanse na powodzenie w życiu to się bardzo mylisz .

Gość gość
przeciętny ale inteligentny- hm.... ja bym się raczej bała że za głupia jestem dla niego więc pozostaje od biedy ten drugi:(

Gość gość
mądra kobieta nigdy nie poleci na przystojnego barana, dlaczego, ponieważ: URODA MĘŻCZYZNY JEST W JEGO INTELIGENCJI, INTELIGENCJA KOBIETY W JEJ URODZIE, prawda stara jak świat. na pierwszy rzut oka można sie z takim umówić, ale już po chwili rozmowy uroda jego na nic...

Gość gość
zwlaszcza z haslem inteligencja kobiety jest w jej urodzie sie zgadzam :D a co do mezczyzn - moj mezczyzna ma na imie Athlon i jest bardzo iteligentny...takie matematyczne obliczenia w pamieci robi ze szok :classic_cool:

Gość gość
bo mnie jeszcze nie znasz ,jakbyś zobaczył mnie i mojego brzydala to byś nie uwierzył , mój brzydal sam nie wierzy że z nim jestem ,a dla mnie jest najseksowniejszym facetem na świecie ,bo mnie kręci męski mózg a nie klata i przyrodzenie