Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci pomóżcie mi !!! Co ze mna nie tak , czy powinnam się zmienić ?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o radę bo już sama nie wiem co ze mną nie tak :((( Nie jestem ani brzydka ani głupia ale za to bardzo odważna (Nie boje się podejść do faceta , zagadać , czasem przeginam bo nie boje się powiedzieć cipka , k***s itp itd i gadać o zboczonych rzeczach) . Mam wrażenie , że faceci sie mnie boją :((( Powiedzcie mi jaka powinnam być , żeby przestali się mnie bać i odbierali jako kogoś atrakcyjnego i wgl ??

Gość gość
To faceci lubią zdobywać a Ty im to odbierasz !!!

Gość gość
faceci lubią delikatne kobiety, nie takie wulgarne jak facet, żaden takiej nie zechce, bo by się wstydził przed kolegami.

Gość gość
dziady lubią cnotliwe

Gość gość
Ty to nazywasz odwagą, ja głupotą. Tak się zachowuj jak szukasz kumpli. Odwagą jest takt i umiar. Cała reszta to bełkot desperatki. Sorry.

wpadnij do mnie też nie lubie owijać w bawełne i bawić się w konwenanse. No chyba, że masz poniżej 16 lat. W takim przypaku paciorek i lulu

Gość gość
oj tam, pier***icie!

Gość gość
Kafe od tego aby pier/dolić, to co sie czepiasz.

Gość gość
i jeszcze jedno jak naprawdę chcesz słuchać, nie narzucaj się, nie podchodź sama, bądź kulturalna, bo tak jak postępujesz, to oni myślą, że jesteś pierwszą lepszą, to do nikąd nie prowadzi. poczytaj trochę książek, musisz sie dowartościować, a wtedy fajny facet sam cię znajdzie i uwierz naprawdę fajny nie taki pierwszy l...y

Gość gość
Ale znowu jak bd siedziec jak piii ... to beda mnie traktowac jako przymułke . Kolega mi ostatnio powiedział , że jestem śliczna ale nazbyt odwazna ale mu sie to podoba

Gość gość
jasne podoba mu się na pociupcianie i tyle, ale rób co chcesz, faceci też muszą gdzieś *sikać*, te z którymi się ożenią za bardzo się szanują, żeby na to pozwolić. idę stąd, nie mój poziom i tak nie posłuchasz i zrobisz z siebie....

popadasz w paranoje. odstaw kryształ bo to ciężko przechodzi przez układ trawienny. od tego też pewnie bolą zwieracze:P