Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ile moze sobie pozwolic dziewica?

Polecane posty

Gość gość

Jestem dziewica, mam 26 lat, ale nie moge znalezc nikogo sensownego. Na ile wedlug was moze pozwolis sobie dziewica, pocalunek francuski, czy jeszcze wiecej? Bo zakladam ze po seksie analnym juz nie jest dziewica? Kurcze nie zakladalabym tak durnego tematu, ale nie chce umrzec jak zakonnica. Od biedy pojde na calosc i juz nie bede dziewica i tyle. :)

Gość gość
wypad ci pkernes ty dzifko, na więcej niz cipkernes z autyzmem, probowala wsadzic sobie rure od odkurzacza na chodzie w odbyciak :D

Gość gość
Skarbie mozemy pojsc na całośc jestem w Twoim wieku

Gość gość
z twojej kartolekii a teraz otwieraj drzwi i wracaj do leci, mamy leki, moze obejdzie sie bez bicia jesli otworzysz teraz wydzial dla swirow w lunlinie

jako dziewica na pocałunek i macanki. seks waginalny, analny i oralny to seks, więc jeśli zależy Ci na tym stanie który jest to na to już nie, ale na inne rzeczy nawet nagość tak :P.

gość Widzę, że orientujesz się w temacie szpitali psychiatrycznych. Chętnie wysłucham Twojej historii. No więc... Od początku. W jakich okolicznościach poznałeś ten odkurzacz?

Gość gość
dzieki, pytam bo nadal jest wielu imbecyli ktorzy mogliby byc tylko z dzewica mimo, ze sami maja bagaz doswiadczen seksualnych