Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja nie pijam kawy

już nie jestem długowłosą blondyneczką

Polecane posty

w końcu, odważyłam się i się przemalowałam, mój pan zabronił mi przemalować się na rudo (o czym marze) jednak nic nie wspomniał o ombre góra bardzo ciemny blon końcówki jasne :)

Gość gość
Chuj mu w dupę, dawaj foto :D

Gość gość
ale mnie takie baby irytują...

Gość gość
takie co sobie włosów nawet nie przefarbują bo miś nie pozwolił. Jemu włosów farbować nie chcesz, tylko sobie, prawda?

Gość gość
11.25 Gościu A co w tym złego że kobieta bierze pod uwagę zdanie faceta? Ja też bym nie chciała żeby mój facet się np opitolił na łyso, on to wie i tego nie zrobi :) bo chcemy sie sobie podobać coraz bardziej a nie coraz mniej !

Gość gość
to tylko kolor włosów, w innym już się nie będzie podobała? Głupi argument. I tak, wiele jest złych rzeczy, że włąsny wygląd konsultujesz z kimś innym.

Gość gość
Ciekawe jak ty bys sie czul gdyby twoja dziewczyna przyszla do ciebie wygladajac dokladnie odwrotnie niz lubisz.

no mi mój pan zabrania na rudo powiedział że to byłby koniec ale ja farbnełam się na ciemny blond nie będzie zadowolony ale nic nie mówił że nie mogę :)

Gość gość
jak ja lubie idiotki które robią albo nie robią czegoś bo ''facet nie kazał ''

Gość gość
nie przesadzaj :P ...wojująca feministka czy co ? Ale masz problem ;) Ja zawsze się konsultuję z facetem przed radykalną zmianą, ( kolor włosów to zmiana, potrafi odmienić rysy twarzy ) :) i nie widzę w tym nic złego. On tez nie robi czegoś co mi sie nie podoba i mamy fajny zgodny związek.

Gość gość
ok, to musi być prowokacja, kto normalny mówi na partnera "mój pan" ? gość dziś - jakby mój facet nagle ściął się na łyso albo ogólnie zmienił jakoś swój wygląd to...czułabym się dokładnie tak samo jak wcześniej :D To jego sprawa jak wygląda.

oj ja musiałam już zrobić coś ze swoim wyglądam, ludzie się zmieniają a ja zawsze taka sama-tylko utyłam... postanowiłam więc zaryzykować dla mnie zrobienie grzywki i pociemnienie włosów to są radykalne zmiany ale inni pewnie nawet tego nie zauważą ale zaraz idę do kościoła to się okaże :P

Gość gość
jak macie po 14 lat to ok , ale jak masz więcej niż 14 i takie poglądy to jesteś tlukiem patentowym i zapewne zbiornikiem na wydzieliny dla swego pana misia sisia

Gość gość
pytanie o radę to co innego - też pytam, ale decyzja należy do mnie i często zmieniałam coś w swoim wyglądzie nawet jak mi to odradzał.

Gość gość
zaraz będzie wszystko jasne , pytanie pomocnicze .... czy twój misisu sisiu w pierwszej fazie poznania zaprosił cię na basen lub jezioro ?

Gość gość
nie, moja droga, mam 34 lata i jestem w 9- letnim fajnym małżeństwie opartym na partnerstwie i kompromisach ;) Wiecej usmiechu, bo jakieś zgorzkniałe te twoje posty ;)

Gość gość
czyli druga ewentualność - tłuk patentowy

to nie prowo mówię mój pan ponieważ nie jesteśmy parą (nie możemy nią być) ale jesteśmy dla sb kimś ważnym, jak wrócę z kościoła to wrzuce fotę z przed i po :)

Gość gość
ten komentarz o "14 latach" nie był mój.

Gość gość
jeżeli czujesz ulgę to sie cieszę ;) PS. patentowy czy patentowany ? Odpisz mi bo to ważne dla mnie jaki to ten tłuk ;)

Gość gość
jeszcze lepiej....

a ja mam lat 23 i mój pan M jest starszy a jesteśmy razem ze sb 11 miesięcy i właśnie mi napisał sms że którego streszcze ...że jego lala musi mieć blond włosy bo jak wysiadam z busa to mnie widzi...

Gość gość
gość 11.39 - ignoruj trolla. a wracając do tematu - ja w takie "kompromisy" na temat wyglądu nie wierzę. To wychodzi tylko ludziom którym tak naprawdę wygląd jest obojętny, więc nie przeszkadza im jedna fryzura przez 30 lat.

Gość gość
Oczywiscie, że gdyby mi zależało na jakieś zmianie, to przekonałabym faceta, że będzie ładnie ;) Ale po prostu rozumiem rozmowę z partnerem, meżem na temat zmian i tyle i to działa w dwie strony, ot co. Nie ma się o co wielce spinać ;)

Gość gość
Najwiekszym trollem na tym temacie jest Autorka niestety.