Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dzień chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Cześć, poznalam faceta 2 miesiące temu, spotykamy sie, no i tak sie sklada, ze za 2 dni jest dzien chlopaka. Czy wypada kupic mu cos? Powiedzial, ze mam mu nic nie kupowac tylko spedzic czas razem. Co proponujecie? Z jednej strony nie wypada jak kobieta robi facetowi prezent jako pierwsza, ale z drugiej jakis maly symboliczny upominek? Prosze o pomoc :)

Gość gość
kup mu butelke wina, ewentualnie ugotuj jakąś niezobowiazującą kolację, nie wiem jakie sa wasze warunki zyciowe

Gość gość
jestesmy mlodzi, nie spotykamy sie na gruncie domowym jeszcze

Gość gość
to zaproś go do kawiarni na porcje ciasta i dobra kawę, rachunek max 4 dychy i powiedz z usmiechem , ze ty stawiasz z okazji dnia chlopaka

Gość gość
a co jesli sie nie zgodzi? przecież jemu też będzie musiało być strasznie głupio że kobieta płaci za niego, na pewno się nie zgodzi na taki układ, choć myślałam o tym szczerze mowiąc

Gość gość
Dobry pomysł. W zasadzie nie narzucasz się z prezentem, a pamietasz o jego święcie.

Gość gość
kup mu kinder niespodziankę :) zabawne trochę, ale jesteście młodzi i to taki sympatyczny gest :)

Gość gość
Oooo fajny pomysł z tym kinderem :D sama wykorzystam

Gość gość
Inna wersja, jeszcze mniej zobowiązująca - kup malutki tort z dobrej cukierni i zjedzcie w domu

Gość gość
powiedzieć mu o tym wcześniej typu '' jutro zabieram Cię tu i tu'' czy niespodzianka?

Gość gość
jak już wspomniałam- nie spotykamy się na gruncie domowym :-) datego wszelkie kolacje domowe, wina czy oglądanie filmow raczej odpada

Gość gość
kiedy sie gdzies spotkacie, powiedz z okazji Dnia Chlopaka zapraszam cie dzis tu i tu

Gość gość
a jakas inna alternatywa oprocz zabrania do malej knajpki?

Gość gość
zrob mu loda

Gość gość
zabierz go do siebir

Gość pomaranczlala
To musicie być bardzo młodzi, skoro o jest gotów się obrazić o to, że za niego płacisz.

Gość gość
upiecz dla niego ciasto jakies, albo babeczki ;-))

Gość Eweliuka
Ja bym kupiła mu prezent na http://www.autoprezent.pl :D Przy okazji zjecie jakąś kolację, pogadacie i miło spędzicie cały dzień!

Gość gość
wiecie co jutro szykje dla mojego narzeczonego???? PRZEPYSZNA KOLACJE I NA DESER LODZIK :) pewnie bedzie bardziej zadowolony z tego prezentu niz ci wszyscy wasi z jakichs glupstewek, kwiatuszkow,poduszeczek czy laurek:D

Gość gość
to gdzie wy sie spotykacie jak nie w domu?w knajpach?:D zapros go do kina w takim razie ,moze leca jakies muminki

Większość mężczyzn to piwosze. Nie da się ukryć. Dlatego świetnym pomysłem na prezent dla niego będzie zrobiony przez Ciebie barek piwny. Wszystko co potrzebujesz to około 20-30 piw przeróżnego gatunku i trochę miejsca w mieszkaniu. Jeśli to są jego 28 urodziny to kup 28 piw. Wbrew pozorom nie jest to ogromny wydatek.