Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urzędnicy zarabiają w Polsce mało, bo bogaci omijają płacenie podatków

Polecane posty

Gość gość

Bogaci prowadzący własne działalności zarabiaja w Polsce miliony, jednak nie chca sie dzielic z państwem, w wyniku czego pensje urzedników są opłakanie niskie. Wytłumaczcie mi to - mam 23 lata stażu w UM a zarabiam 3300 netto. To po prostu kpina za tak ciezka prace. A paniusie prowadzące zakłady fryzjerskie, własne sklepy nierzadko zarabiaja tylko w weekend.

>>>Bogaci prowadzący własne działalności zarabiaja w Polsce miliony, jednak nie chca sie dzielic z państwem, w wyniku czego pensje urzedników są opłakanie niskie. Wytłumaczcie mi to - mam 23 lata stażu w UM a zarabiam 3300 netto. To po prostu kpina za tak ciezka prace. A paniusie prowadzące zakłady fryzjerskie, własne sklepy nierzadko zarabiaja tylko w weekend.<<< A Ty jesteś TAKA GŁUPIA, czy napisałaś prowo? Dzisiaj mało która "paniusia" prowadząca małą firmę zarabia "na czysto" 3300zł i ma zapewniony płatny urlop, oraz zero odpowiedzialności za wykazaną w pracy głupotę :(. Nie wierzę, by nawet najgłupszy urzędas z najbardziej "zabitej dechami wsi" odważył się napisać takie głupoty, jak autorka tego tematu :(.