Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dałam na weselu 200 zł w kopercie...Panna młoda się obraziła

Polecane posty

Gość gość

Moja mama 500zł... To był ślub jej chrześnicy, dała tyle bo wiecej nie miała, a mama jest taka że nie bierze żadnych pożyczek, woli nie jeść do pierwszego niż pożyczać, poza tym jej chrzesnica i matka tej dziewczyny (jej przyjaciolka sprzed lat) nie odzywala sie do niej od 2001 roku. Nigdy nie wpadły, nie zadzwonily, o cos sie obraziła i olała moja mame, a teraz (slub byl w sierpniu) nagle sobie o nas przypomnialy, jakos wiedzialy jak trafic i przywiezc zaproszenie... i wiecie co ? nawet na weselu się jej matka do mojej nie odzywala, tylko zapytala głupio co slychac, jak żyjesz :O Nie dostałysmy nic po weselu, a żarcia masa zostala, zadnego ciasta, flaszki wódki czy czegokolwiek, do tej pory nie dostalysmy tez plyty dvd z wesela a mysle, ze wypadaloby dac, nawet jak nie chciala osobobiscie to mogla wyslac pocztą, ile znaczek kosztuje ? 2 zl ? :O Co o tym myslicie ?

Myślę, że nie ma co tego roztrząsać. Wasz kontakt się urwał i nie obie strony nie czuły potrzeby nawiązania go na nowo. Na ślub zaproszenie z grzeczności i tyle. Aha i twoja matka ma mądre podejście.

Gość gość
Myślę, że to prowokacja, a jak nie, to jesteś nienormalna! Myślisz, że obraziła się, bo nie dała żarcia na wynos i płyty nie wysłała?? Hhaha

Gość gość
A co Ty masz dostawac po weselu i z jakiej racji? Nienormalne z matką jesteście.

Gość gość
Trzeba bylo im powiedziec w twarz, ze są chamówami, ze po chooy was zapraszaly jak sie nie odzywają ? Dlatego ja nie chodze na sluby i wesela, a jak juz ide to zadnych pieniedzy nie daje, tylko kupuje kwiaty czy czekoladki. Dlaczego mam sie dokładać do czyjejs imprezy ? :D:D:D Co to za durne polskie zwyczaje ? Jak ludzi stac na wesela to niech placą z wlasnej kieszeni :D

Gość jak nie urok to sraczka
A ja dałam d.. panu młodemu na wieczorze kawalerskim. I też panna młoda nie była zadowolona. Tym pannom młodym to się nie da dogodzić, jak słowo daję.

Gość gość
To, ze daliście 500 zl i 200 jak najbardziej rozumiem. Ale dziwi mnie zadanie paczki do domu i nagrania..? Przecież kopia dvd tez kosztuje, nawet nie wiecie czy firma nagrywającą juz im materiał dala (czasem to troche trwa). Możecie zadzwonić i zapytać, czy moga zamówić dla Was kopie, albo moze pożycza swoją?

Gość gość
Autorka głupia jak but. A gościom w d****h się przewraca! Paczka do domu dobre sobie :D wódka i żarcie... Kretynka!

Gość gość
omg nie wierzę w to co czytam :O

Gość gość
Teraz to nie warto chodzić na wesela, bo po prostu nie warto. 1. Małżenstwo zwykle i tak sie rozpadnie po kilku latach 2. Śluby i wesela to juz nie są huczne super imprezy jak kiedyś, tylko ''nowoczesna'' patologia, nuda w jakiejs ''eleganckiej'' norze albo chlanie i ćpanie, dymaja się z kim popadnie 3. Oczywiscie plotki, ocenianie kto jak wyglada, obgadywanie 4. Zjeść za duzo nie wolno bo beda sie krzywo na ciebie patrzyc, najlepiej nic nie jesc, a tak w ogole to na wiekszosci obecnych wesel jedzenie jest obrzydliwe, wstrętne potrawy z proszku, byle jakie ciasta, nie wiem na co ci ludzie wydają te dziesiątki tysiecy zl w domach weselnych, mój pies je lepsze jedzonko Ogolnie bida z nędzą, kicz, tandeta, cyrk na kólkach. Lepiej bys zrobila wydając te pieniadze na nowy rower czy karnet na basen