Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
cynicfm_

Mój ojciec był vice mistrzem europy

Polecane posty

w kick boxingu, to po nim odziedziczyłem prawidłowe geny, dzięki niemu i mojej mamie jestem niesamowicie przystojny i utalentowany. Oczywiście juniorów, ale nigdzie o nim nie ma w internecie, to były lata 90 . Niestety dowiedziałem się od mojej rodziny, ze mój ojciec nie był taki kolorowy, jak miałem 3 lata to się już wyprowadził od mojej mamy, i potem jechał z kumplem autem i j*e*b*n*e*l*i w jakiegoś tira i się poskładał :/. Wg mojej mamy nawet jakby żył to nie miałbym ojca. Ale w wieku 16 lat wziął się za siebie, zaczął ćwiczyć uprawiać boks, i parę lat później zdobył mistrzostwo polski potem walka o mistrzostwo europy i ja chce w iść jego ślady, tez mam pasje i cel i chce osiągnąć dużo. Wujek, mamy brat mi kupił perkusje jak miałem 9 lat, wcześniej pukałem do rytmu pałeczkami chińskimi o ziemie i tak parę lat, to było jakoś od 7 roku życia dopóki perkusji nie dostałem. Gdyby nie wujek to nie miałbym marzeń ani nic, a teraz siedzę w Anglii mam z*a*j*e*b*i*s*t*y*c*h kompanów w zespole i tworzymy utwory.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować