Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja była jest w związku z Turkiem

Polecane posty

Gość gość
te verde - wiec Turka trzeba od razu skreslic, tylko dlatego, ze jest "ciapata zaraza"?

Gość gość
Też bym chciała takiego Turka <3

Ja nie zwyklam ani ludzi skreslac, ani nazywac 'ciapata zaraza', ale owszem, ja bym sie dlugo zastanawiala nad rozpoczeciem zwiazku z Turkiem. Ale nie dlatego, ze on niby jakis gorszy, ja po prostu jestem osoba o silnych pogladach i mialabym trudnosci z kompromisami, jesli chodzi o religie. A ze wizualnie tez nie sa w moim typie, nie mam z tym zadnego problemu.

Gość gość
Skreślić należy Polkę, że wiąże się z ciapatą zarazą. Ich wspólne dzieci, jeśli się ich doczekają, a zapewne tak będzie bo ciapactwo niezwykle jurne i płodne jest - nie będą już Polakami. Taka Polka niech lepiej nie wraca do kraju i zapomni języka polskiego. Tureckiego niech się uczy.

Gość gość
moj turek byl katolikiem, ale i tak juz nie jestesmy razem, teraz mam polaka ateiste :P

Gość gość
dziecko urodzone w Niemczech jest Niemcem - nie wierzysz? Poczytaj w necie.

Gość gość
Jest co najwyżej obywatelem niemieckim a kim będzie naprawdę zdecyduje osoba mająca największy wpływ na jego wychowanie, czyli w tym przypadku ojciec - Turek. Bo nie chce mi się wierzyć by muzułmanin wychowywał swoje dzieci po katolicku żeby sprawić swojej polskiej żonie przyjemność.

Gość gość
te bru*dasy po to jezdza do europy i niby sie ucza: na zone ich nie stac w ich kraju i sie zmeczyli j*e*b*c KO*ZY,lepiej jechac do europy bo tam sie dziweczyny wsciekaj za czar*na spe*rma I NIE ZARAZAC CHOROBAMI WENERYCZNYMI POLSKICH OBYWATELI I OBYWATELEK

Gość gość
turkowi rodzina znajduje zone,arabowi tylko wolno brac slub z kuzynka.nie martw sie on ja tylko pier**d*li.slubu z taka jak ona nikt nie bierze ,zona zawsze musi byc cnotliwa.a nie jakies ku*rwy z polski

Gość miła i bezwzględna
Tak nasr/ała tym związkiem na Twoje ego, że całą kafeterię zasr/ałeś tematami o muzułmanach?

Gość gość
To niebawem na kebeba cie zaprosza.

Gość gość
Przedewszystkim byla, to co sie przejmujesz z kim teraz sie spotyka, wolna ma prawo, turek, czy arab tez facet, moze przystojny, fajny itd, moze byc super facetem, to nieprawda ze oni moga zenic sie tylko ze swoimi , znam wiele takich par, zyja ze soba po kilkanascie lat sa szczesliwi, pewnie nie byles dla niej skoro sie rostliscie, daj jej spokoj niech uklada sobie zycie z kim , jak chce, a ty szukaj szczescia gdzies indziej, bylo minelo

Gość gość
ja tez mieszkam w niemczech od malego dziecka teraz mam dzieci i modle sie tylko zeby ktoras nie zakochala sie w brudasie jest tedo dziadowstwa pelno ja osobiscie omijam z daleka jak mozna sie tak upodlic spasc na dno zadajac sie z ta rasa

Gość gość
w d****h wam się poprzewracalo kto wam kuzwa zaszczepil te nietolerancje do innych narodów? Chińczyków Wietnamczykow Cyganów mamy pełno a wy się tak tych Turków czepiacie bo co jako jedyni potrafią w mordę przywalic i się nie pierdziela jak ktoś ich obraża i wysmiewa NaszA kultura taka a ich inna powinniśmy się zacząć uczyć wzajemnej akceptacji