Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesli facet mial duzo partnerek tzn ze jest slaby w lozku

Polecane posty

Gość gość

Bo gdyby byl dobry w seksie, to juz jakas postaralaby sie, zeby go zatrzymac na stale :P Tacy najczesciej tez twierdza ze to oni rzucali dziewczyny podczas gdy sami byli zostawiani, bo nie spelniali wymagan w seksie i w zyciu.

Gość gość
kolejne mądrości prawiczka, głupi siurku i tak nie z*****asz :D nikogo nie obchodzi twoja opinia :D

Gość gość
nie wiem kto to pisal (czy prawiczek :P), ale jako kobieta mogę sie z tym zgodzić. fajny seks (spełnianie najbardziej zboczonych fantazji itd) wg mnie mozna mieć tylko z kims komu się ufa, więc trzeba się trochę o tę relacje postarać. a jak dla faceta szczyt umiejętności to włożenie to która takiego będzie chciała?

Gość gość
Jezeli facet mial duzo partnerek to znaczy ze umie przyciagnac do siebie kobiety.

Gość gość
"Jezeli facet mial duzo partnerek to znaczy ze umie przyciagnac do siebie kobiety." i co z tego jak nie potrafi nikogo zainteresować na dłużej? szmatki tez przyciągają daną klientele - i nic z tego nie winika

Gość gość
W meskiej naturze lezy aby zaplodnic jak najwiecej samic.

Gość gość
a w kobiecej przegryzanie pepowiny, krew ściekająca po nogach i siedzenie w domu. i czy wszystkie tak się zachowują?

Gość Taka tam samica
Niestety zgadzam sie z autorka/autorem. Zwykle fajni i dobrzy w seksie faceci maja max. 2-3 dlugie zwiazki, bo umieja utrzymac przy sobie babke wlasnie dobrym seksem :)

Gość gość
I dodam ze mam porowananie miedzy takim niby "doswiadczonym" z ktorym seks byl kiepski i partnerem ktory mial wczesniej tylko 1 zwiazek - z tym drugim w lozku jest odlot ;) Jestesmy zareczeni i szybko go z rak nie wypuszcze ;)

Gość Taka tam samica
To ja pisalam tylko nie wiem czemu uciekl moj nick ;)

Gość gość
odlot w lozku i pierwsza partnerka zostawila go dla lepszego:D