Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co wam 2 i więcej dzieci ?

Polecane posty

Gość gość

Piszecie ,,by nie byly same,, a czytajac temat o szwagierce co sie chce wprowadzić do brata bo pomocy potrzebuje to i tak zostaną same bo zony suki waszych synów i tyrani waszych córek co pokazuje dobitnie ten temat są egoistami myślącymi wylacznie o sobie. Także te wasze dziecioszki gdy wy będziecie gnić w grobach jak nie zaloza wlasnej rodziny będą same jak bezpańskie psy :)

Gość gość
dokladnie tez tak uwazam i zdecydowalam sie na 1 dziecko, szybciej przyjaciel pomoze niz rodzina

Gość gość
Jezu ... jakby każdy tak mówił ... tak jak ty napisałaś to ludzkość by wiginela ... ja mam tyle miłości ze starczy na 2 dzieci :-) Po co wam tylko 1 dziecko ? Potem wychodzą zapatrzeni chytr zy ego iść i ......

Gość gość
różnie bywa... brat mojej mamy jest samotnym człowiekiem, schorowanym, nigdy nie miał rodziny. moja mama zajmuje się nim najlepiej jak potrafi, wszystkie urzędy, sprawy formalne, opłaty za mieszkanie, wynajęła mu panią sprzątającą i robiącą drobne zakupy, ona robi duże i kupuje leki, dzwoni codziennie. także wiesz, wszystko zależy od człowieka. ja się cieszę, że mam brata, jest moim najlepszym przyjacielem i oparciem, i zawsze tak będzie, obydwoje jesteśmy w związkach, on z małżeńskim.

Gość gość
większość znanych mi jedynaków mówi, że chciałoby mieć rodzeństwo.

Gość gość
a tam gdzie wiecej dzieci to nie egoisci? widac to najlepiej po smierci rodzicow jak walcza o kazda rzecz.

Gość gość
No ok tylko nie wiadomo jakie rodziny będą mieli jak twój brat przyjaciel będzie mial Zone co to kontakty z wami ukruci to i tak i tak sama zostaniesz

Gość gość
Dokładne rodzic moze i chce dobrze ale nic nie poradzi na wredna symowa czy zięcia chama

Gość gość
rozsądny człowiek, wychowany na rozsądnego i odpowiedzialnego nie da sobie wleźć na głowie i nie poświęci rodziny dla partera/ki.

Gość gość
A bo wisz,jak jedno umrze,to beda inne...a tak powaznie,co to za pytanie ??? :-o

Gość gość
Ja zawsze chcialam jedynaka

Gość gość
ja zawsze chciałam dójkę. w życiu bym nie chciała żeby kiedyś, jako dorośli mieszkali "na kupie". to nie jest normalne w żadnym wypadku. każda rodzina powinna mieszkać sama, a nie z rodzeństwem czy teściami itp. dwójka się lepiej chowa, dzieci maja siebie, bawią się razem, spędzają czas. ja mam 3 i 5 latka i non stop się bawią razem. moj brat ma tylko syna i on non stop się nudzi, oglada dużo tv albo gra na kompie.

Gość gość
dziś a co w tym zlego ?