Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruletyczny

Co sądzicie o takiej zabawie małżonków? Tutaj tego jeszcze nie wspominano.

Polecane posty

Gość ruletyczny

Kręci mnie jak np moja żona (naprawdę bardzo ładna kobieta), ładnie ubrana siada na kamerki (zwykle jakaś ruletka czy omegle z przełączanymi kamerkami) no i rozmawia z facetem. Ja znowu siedzę sobie obok niewidoczny i obserwuję jak faceci rozmawiają, a później próbują flirtować z moją żoną. Oczywiście musi być odpowiedni facet w miare w jej guście i odpowiednia rozmowa, gdzie klimat narastanapięcie rośnie, facet jest nieśmiały i nie zaczyna od seksu bo taki jest od razu skreślany. Oczywiście żona zgrywa niedostępną, porządną osobę, a cel jest wiadomy i gra przed gościem. Z czasem temat schodzi na seks rozmowę, pytania, potem gość coś pokaże, prosi zone o pokazanie czegoś intymnego (zawsze ubiera koronkową bieliznę). Szczególnie fajnie dorwać jakiegoś 18-19 latka (tacy bez doświadczenia są najfajniejsi bo grzeczni i nieśmiali). Kręci to niesamowicie. Odpadają niestety czaty typu interia, bo faceci kompletnie nie na poziomie, bo nie idzie nawet nic zbudować.Tylko seks i seks od początku, a szkoda. Nieraz tu ktoś pytał jak namówić, zone na trójkąt Zacznijcie z żoną od takich zabaw. Zawsze to jakiś krok. U nas trójkąt realny raczej by odpadł bo to chyba nie dla nas.

Gość gość
właśnie myślę, że albo chodzi ci o trójkąt, albo to ci młodzi chłopcy cię rajcują. twoje zachowanie nie jest normalne, jestes zboczony i twoim związku spokoju nie będzie, rozleci się to z hukiem i wstydem...