Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niedoczynnosc tarczycy lysienie

Polecane posty

Gość gość

Po garsci wyjmowanych wlosow i innych objawow niedoczynnosci tarczycy postanowilam ja zbadac, oczywisvie wyszly pozytywne wyniki. Biore leki juz jakis czas. Strasznie przerzedzily mi sie wlosy na srodku glowy mam pusty placek, pomiedzy wlosami tez widac ze jest ich malo. Do rzeczy dziewczyny znacie jakies sposoby domowehhb nie domowe jakies leki z apteki zeby polepszyc stan wlosow a raczej przezedzenie sie i sprawienie zeby na srodku znow rosly?

Gość gość
Cos mądrzejszego?

Gość gość
Cos madrzejszego ?

Gość gość
Mam ten sam problem. Walcze woda brzozowa, wcierka jantar i radical. Czy pomaga? Jeszcze nie wiem ale staram sie pozytywnie myslec

Gość gość
jestem załamana. Będę mieć wycinaną tarczycę - cały czas panikuję, że przytyję 20kg a tu jeszcze włosy mogę stracić. Kurwa no. sory, że tak egoistycznie :( z mojej strony doradzę tak - łykaj jakiegoś wiesiołka czy coś (olej,kwasy omega, na skórę i włosy dobrze robi), do tego skrzyp czy coś (moja matka bardzo chwali). a na włosy - w aptece są takie odżywki WAX coś tam (białe pojemniki z brązowymi albo pomarańczowymi napisami i znakami), stosowała to nawet moja prababcia pare lat temu i były efekty więc myślę, że rzecz godna polecenia.