Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakiś ginekolog czy to prawda, ze mogę dostać np infekcji od używani

Polecane posty

Gość gość

a zabawek erotycznych, takich jak kulki geishy albo wibrator? jeżeli oczywiście będe dbać o higienę tych przedmiotów, jeśli nie będą jakieś chińskie i naturalnie przez nikogo innego nie używane. Proszę o rozwianie wątpliwości. Dziękuję.

Gość gość
wsadz sobie kij od szczotki albo pogrzebacz

Gość gość
To dziwne, że nie da się tutaj z wami o tym porozmawiać. Sądziłam, że takie tematy należą do ulubionych dla osób z kafeterii.

Gość gość
Kobieto kogo to obchodzi? Infekcji można dostać od wszystkiego.

Gość gość
Jeszcze nie złożyłam zamówienia. Jest to dla mnie ważne. Dziwnie się czuję. Zapłace około 70 zł za 4 gadżety erotyczne wraz z przesyłką. Ustaliłam, że nawet jeśli nie dadzą mi satysfakcji, to chociaz zaspokoją ciekawość i w przyszlości już się nie będę zastanawiac nad tymi przedmiotami i o nich marzyć, bo będę wiedziala, że są do d**y. Ta kasa mnie nie zrujnuje, a może akurat choć jedna rzecz okaże się fajna?? Nie wiem czemu tak przeżywam. Wstydziłabym się, gdyby ktoś mnie z tym nakrył. Gdyby ktokolwiek znalazł, czułabym sie upokorzona. Nie chcę też brac najlepszych bajerów, świadoma, że potem może się to odbić na relacjach z kimś prawdziwym. Dobrze byłoby po prostu wiedzieć czym zachwyca się swiat.

Gość gość
Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na ten temat? Jestem zaskoczona, że nikogo nie dotyczy ta tematyka.

Gość gość
kupuję wibrator z niewodoszczelnym pojemnikiem na baterie. mam nadzieje, że do mycia sprzętu można go po prostu wyjąć. na bank, choćby do zmiany baterii.

Gość gość
lepszy jest dildo, wibro lubi sie zepsuć gdy dostanie sie woda do elektryki,piszą że niby szczelny ale z czasem sie poluzuje wszystko,ja tak miałam ,teraz mam dildo i jestem zadowolona nie wibruje ale nie ma problemów z myciem! nigdy nie dostałam infekcji a lubie dobra zabawe!

Gość gość
ale wibratora tez można uzywać jak dildo, tyle, że ten w odróżnieniu ma też moc wibraowania. dobra, kupuję, bo nie miała migdy, wiec sama nie umiem porównać. będe prowadzić dywagacje w nieksończonosć

Gość gość
zazwyczaj tematy o cipce mają największe wzięcie na forum, więc szokuje mnie niskie zainteersowanie. kupuję dziś wieczorem,a już za tydzień będę się dobrze bawić z soim łóżku