Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK JESTES Dobry,uczciwy,soba szczery ,pomocny to powiedza zes GLUPI Naiwny....

Polecane posty

Gość gość

nie liczy sie byc soba ,uczciwosc,a udawanie-granie ,manipulowanie ,cwaniactwo...

Gość gość
nie liczy się dlatego c****j kłade na ludzi wolę z dala od nich nienawidzę bydła ****nneggooo !!!!!!!!!!!!!! a współczesna ludzkość to gorzej jak bydło bydło przy ludziach to inteligencja i wyższa forma rozwoju

Gość gość
Nie przejmuj się, w Polsce szanuje się tylko silnych ale na świecie są normalni ludzie.

Gość gość
w polsce to jeszcze ludzie są ! na świecie to dopiero j****a mać chujnia i k****a ! a wszystko to pod pozorem kultury i tolerancji tfuj !!! nie nawidzę tego słowa ! wyświechtanego i na pokaz ! wbitego w tępe głowy pospólstwu wychowanemu w demokracji zakłamaniu hipokryzji debilizmu i braku zasad ! demokracja i kapitalizm to zgnilizna !!! dno i upadek człowieczeństwa

Gość gość
niestey :( poklask ma cwniactwo,aktorstwo -manipulowanie ,inzteresewnosc,niz prawdziwosc serca,bycie soba,szczerosc......

Gość gość
nienawidzę !!!!! i nie chce mieć nic do czynienia z takimi ludzmi! jak opisał gość powyżej

Gość gość
dobra to dlaczego podlizujceie sie ,wchodzicie w przyslowowa Dooope takim cwaniaczkom ,manipulantom interesownym,ktorzy tylko mili sa gdy widza ,ze moga miec cos z Ciebie.. :( jakie to falszywe..aktorstwo... a NIE DOCENIA sie ,wrecz gnebi ludzi bedycych soba,prawdziwych szczerych

Gość gość
no wybacz ale ja tego nie robię i robić nie mam zamiaru dlatego mam zawsze pod górę w zyciu ale c****j na to kładę wolę tak jak być zerem bez charakteru

Gość gość
za granica jest najgorzej jak nie masz wyzszego wyksztalecenia to nie chca sie z toa zadawac,traktujs jsk glupiego,chociaz wiekzsoc tych ktorzy ukonczyli studia to glupcy niesamowici,ale to szczegol,wazne ze skonczyl studia ,,,

Gość gość
nie wiem o której granicy piszesz ale mentalność w tym względzie chyba jednakowa w całej Europie i szerzy się wraz ze wzrostem demokracji grunt to być mądrym ale życiowo- a nie teoretyczną wiedzą wykutą na blachę :)

Gość gość
wyuczony z ksiazek..