Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odzyskac zaufanie faceta?

Polecane posty

Gość gość

niedawno moj kontakt z facetem zostal dosc ograniczony, bo jego zona byla o to zazdrosna. czy po jakims czasie facet odnowi kontakt? i przestanie byc troche na mnie zly o ta cala sytuaje? bo moja rozmowa z jego zona przyniosla odwrotny efekt, zamiast ja uspokoic i dac do zrozumienia, ze nie ma o co byc zazdrosna, to ona niestety potraktowala mnie jako potencjalna przyszla kochanke. nie chce tracic tego kontaktu, bo bylo spoko przez dlugi czas. co mam zrobic, mu powiedziec, by bylo wszystko ok?

Gość gość
Będzie chciał to sam się odezwie i to nie ty powinnaś rozmawiać o tym z jego żoną, to była najgorsza opcja jaką mogłaś zrobić, to on powinien z nią porozmawiać i przekonać że to tylko przyjaźń i nic poza tym.

Gość gość
ok, ale ciezko tak czekac...

Gość gość
czyli ciągnie Cię do niego i wkraczasz w jego życie choć on nie szuka z Tobą kontaktu

Gość gość
na razie nie ma wyjscia bo ma wieczne kontrole w domu, wiec nie moze, ale za jakis czas...

Gość gość
a kim ty dla niego jestes? kochanka,kolezanka? wez sie znajdz wolnego i odczep sie od zonatego!

Gość gość
Nie masz co liczyć, jeśli jego żona nie ma do niego zaufania, to albo już wyciął jej jakiś numer, albo ich małżeństwo to fikcja. W takim przypadku powinnaś się wycofać i zapomnieć, zresztą jak sama z kimś się zwiążesz, to i tak pewnie będziesz mieć go gdzieś :)

Gość gość
nie no, lubie go i tyle. i wlasnie sie balam takiego gadania typu kim dla niego jestes, bo zawsze komus nie bedzie to pasowac.

Gość gość
Chłopa se znajdź, a nie z żonatymi się kumplujesz, postaw się w jej sytuacji, chciałabyś aby twój facet był blisko z jakąś laską? Zawsze po głowie będzie chodzić, czy aby ze sobą nie sypiają.