Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto was odwiedzal w szpitalu po porodzie?

Polecane posty

Gość gość

I czy cieszyly Was te odwiedziby czy raczej wolalyscie w tym czasie byc same a wizyty przelozyc na po powrocie do domu?

Gość gość
autorko, masz problem wyjety prosto z du/py

Gość gość
Byli rodzice, teściowa i koleżanka z miasa gdzei rodziłam. No i oczywiście mąż:D Cieszyłam sie bardzo:-) w szpitalu jest mega nudno. Marzyłam, żeby wyjść. A tak miałam rozrywkę.

Gość gość
Mnie odwiedzali maz rodzice.... ledwo wrocilam z sali porodowej to juz byla szwagierka potem przyszla kolejna z corkami i siedzialy do wieczora. Kolezanka z chlopakiem ktorego nie znalam nie wiem po co on ale ok, inna kolezanka i jeszcze jedna kolezanka z kolega. Teraz bede miala xesarke nikogo procz rodzicow nie informuje. Pamietam ze bylam strasznie zmeczona a caly czas ktos siedzial u mnie

Tylko mąż. U mnie było jakoś tak intymnie i przyjemnie. Pokój dwuosobowy. Koleżankę też odwiedzał tylko mąż raz dziennie. W pokoju był tylko mój synek, bo dziecko sąsiadki było na oddziale noworodkowym. Nie chciałam żadnych innych odwiedzin. Rodzice przyszli jak tylko wróciliśmy do domu.

Ojciec dziecka i moi rodzice. Poprosiłam, żeby nikt więcej nie przyjeżdżał, bo nie miałam za bardzo ochoty na spotkania w szpitalu. Za to jak wróciłam do domu i się ogarnęłam ze wszystkim, to nie miała nic przeciwko gościom.

Gość gość
Maz oczywiście, mama, teściowa z córką i ciocia męża, pracująca w tym mieście ( przywiozła mi zaopatrzenie z apteki:)) U sasiadki z sali był mąz i rodzice. Poza mężami wszyscy na chwilkę i dyskretnie:) Takie odwiedziny mi nie rpzeszkadzały, goście sąsiadki tez nie.

Gość gość
mąż, szwagierka, bratowa i mama

Gość gość
Cała rodzina! :o Mówię wam jak cyganie dosłownie!

Gość gość
Mąż codziennie na długo, a z krótką wizytą raz teściowa, raz rodzice. Za to miałam na sali sąsiadkę, przyjechała niedługo przed moim wyjściem, dziewczynę przywieźli świeżo po porodzie, jeszcze przed prysznicem, trzęsła się, a na salę wpadają mąż, szwagier, teść, teściowa...

Gość gość
U mnie byl maz rodzice tesciowie kuzynka szagierka z tesciowa a prosilam aby nikt procz meza nie przychodzil. Jakos nie czulam sie komfortowo z wkladem miedzy nogami obolalym cialem i ludzmi dokola. Pragnelam spokoju ale nie dalo sie.

Gość gość
Mnie odwiedzal maz z zaopatrzeniem, przyjaciolki. W szpitalach czesto jest ograniczenie liczby gosci. Tam gdzie rodzilam, max. 2 osoby w jednym czasie. Mozna skorzystac z tych wizyt, poprosic, zeby goscie -skoro juz chca odwiedzic - przyniesli co potrzebujesz. Albo podczas wizyty pojsc pod prysznic, a oni zajma sie chwile dzieckiem. Ja tak robilam. Przeciez w tym momencie to ty idziecko jestescie najwazniejsi. Do szpitala przychodzi sie zeby ulzyc pacjentowi, a nie szopki urzadzac. A takie najazdy cala grupa, to kompletny brak kultury i wyobrazni. No chyba ze ktos ma pokoj jednoosobowy. Jesli z kims jestesmy, to trzeba brac pod uwage, ze inne mamy tez chca odpoczac, spokojnie nakarmic dziecko itp.

Gość gość
U mnie mąż i tuż przed wyjściem mama z bratem. Za to do dziewczyny z łóżka obok przychodziły całe wycieczki.Masa ludzi - i siedzieli od rana do wieczora. Było to uciążliwe. Nie mogłam spać, spokojnie karmić (słabo mi to wychodziło - krępowałam się że obcy faceci gapia mi się na cycki).

Gość gość
Mąż był codziennie....ale gdy nadeszła niedziela to odwiedziła mnie mama,mąż,siostra z mężem i dwie przyjaciółki...wszystko fajnie,gdyby nie fakt,że wszyscy przyszli o tej samej porze :/ jak ktoś wyżej napisał....jak cyganie :P

Gość gość
dlatego ja pozwoliłam przyjść tylko mamie i mężowi. Cała reszta po ok. miesiącu i nie obchodzi mnie, co inni mówią na ten temat