Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Nela

Pieluchy Happy. Kto z was używa i jest zadowolony?

Polecane posty

Gość gość Nela

Chodzi o wszystkie przedziały wiekowe, czyli od newbornów. Jak wam się sprawdzają te pieluchy.

Gość gość
Mialam 1 i 2 i juz wiecej ich nie kupie. Niby ok a jakoś dziwnie sie je zapina w pasie, mojemu dziecku ich tak jakby w obwodzie brakowalo, twarde, drogie i po malej ilości siuskow są od razu pelne. Nie lubię ich.

Gość gość Nela
Ja stosowałam dla starszego tescowe (ale nie Gaga, tylko te z logo Tesco) i byłam bardzo zadowolona, ale już odpieluchowany, a przy drugim chciałabym spróbować czegoś innego, czegoś nowego, bo Tesco zaczynają się od rozmiaru 2, ale tak naprawdę to od 3 są takie najkonkretniejsze, więc chętnie przetestowałabym coś ciekawego z tych początkowych numerów 1 i 2. Tescowe są właśnie szerokie, wiec jeśli nadal szukasz czegoś wygodnego w pasie to polecam ci spróbować. Wadą jest to że są krótkie i np. moja koleżanka ma bardzo szczupłe chude i długie dziecko i te z Tesco były dla niej za szerokie i za krótkie, ona wolała dopasowane i długie. Jestem strasznie ciekawa tych Happy. W necie wyglądają nieźle.

Gość gość
Ostatnio kupilam i są gorsze od dady z Biedronki. Mala miala rano mokry materac bo przeciekl pampers.

Gość gość
Ostatnio kupilam i są gorsze od dady z Biedronki. Mala miala rano mokry materac bo przeciekl pampers.

Gość gość
Ja raz kupiłam i juz nigdy więcej! Strasznie sztywne i przecieka, a wcale za rzadko nie zmieniałam. Polecam pieluchy z rossmana, bardzo dobre jakościowo i tanie.

a ja ich używam na przemian z dadami z biedronki (zależy gdzie akurat podjade i kupię) i jestem zadowolona z obu marek za to miałam kilka sztuk na próbę pampersów i to była dopiero jak dla mnie porażka, a śmierdzą te pieluchy taką chemią że aż z daleka czuć :o

Gość gość
:)no oczywiscie ze tak! to przeciez wiadomo jest! 888 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość Nela
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny. Szkoda tylko, że większość jest zniechęcająca. Ja w sumie nigdy nie używałam Pampersów 1 ani 2, tylko później z raz miałam Sleep&Play, ale to już duży rozmiar, a jako pierwszych pieluch używaliśmy Libero, bo mamy akurat blisko Auchana. Rossmannowe też z raz czy dwa mieliśmy, ale głównie właśnie Tesco. I teraz też mam zamiar wrócić do tescowych, ale muszę poszukać czegoś na pierwsze miesiące. Do biedronkowych Dad jestem zrażona, bo koleżanki używały i ich dwie dziewczynki miały po nich synechię (po tych pieluchach i po chustkach Dady) - tak usłyszały od dermatologa. Chyba wolałabym chciałabym ryzykować. Z Biedronki to czasem biorę chustki Fitti i to wszystko.

Gość gość Nela
A z tych większych rozmiarów, to co myślicie o kaufalanowych K-Classic baby Nappies Premium i tych ostatnio promowanych polskich Bambino od Hygieniki???

Gość gość
ja stosowałam happy i byłam bardzo zadowolona