Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tyle jedzenia za jeden dzień to dużo?

Polecane posty

Gość gość

8 kanapek 2 tosty zupkę chińską duży talerz smażonego ryżu z warzywami plus 3 kotlety sojowe (w panierce) parę ciastek no i zapiłam to chyba 5 szklankami herbaty (1,5 łyżeczki cukru), szklanką kawy (2 łyżeczki cukru) i szklanką wody mineralnej. Zdarza się, że zjadam więcej :P Mam 155cm wzrostu i ważę 49kg

Gość gość
Gdyby odjac te 8 kanapek, to normalnie calkiem :D Ale to tez zalezy od Twojego trybu zycia. Pracujesz fizycznie?

Gość gość
Mam 21 lat i nie pracuję fizycznie, tylko ostatnimi czasy głównie się opierdzielam przed komputerem :o a, jeszcze było jajko na twardo

Gość gość
ja dzis jadlam lyzke ziemniakow i pol kotleta z kurczaka acha i kostke czekolady i dwa mietusy

Gość gość
No, to moze pojsc w boczki :) Ale eee tam, jedzonko je dobre.

Gość gość
Są tacy co mogą zjeść "konia z kopytami" i sa szczupli, zazdroszcze.

Gość gość
Nie no, mniej więcej zawsze tyle jem, a wagę mam taką od paru lat, więc nic mi w boczki nie idzie :P tylko jak tak to podliczyłam to pomyślałam, że się obżeram jak świnia :o

Gość gość
Szczesciara! Skoro nie tyjesz, to mozesz jesc ile wlezie, skoro masz taki apetyt. Moze tylko warto wybierac troche zdrowsze jedzenie, cos bardziej wartosciowego?

Gość gość
No właśnie jakoś ostatnio jem bardziej syfsko, wcześniej jadłam więcej sałatek (oczywiście z dużą ilością oliwy), muszę się ogarnąć :( szczególnie mnie trochę przeraziła ilość chleba który dziś zeżarłam, przecież to chyba pół bochenka :o

Gość gość
To na poczatek moze zacznij wybierac jakis lepszy chleb, graham, razowy, cos w tym stylu. Jedzenie takie jak zupa z paczki najlepiej wywalic do kosza natychmiast. To nawet nie zasluguje na miano jedzenia.

Gość gość
akurat zupki z paczki jem bardzo rzadko, akurat dzisiaj się trafiła :P