Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gabi666

Starania 2014, monitorowanie ciąży...

Polecane posty

Gość Gabi666

Cześć dziewczyny! Zakładam nowy topik i mam nadzieje, że znajda sie jakieś kobietki, ktore razem ze mna chcą zajśc w ciąże ;) Na poczatek opowiem wam moja historię. Mam córeczke i teraz od 8 miesięcy staramy się z męzem o drugie dziecko. Pierwsza nasza niunia sama zdecydowala kiedy zamierza przyjśc na swiat wiec nie nakrecalam sie, nie obserowalam - nawet nas zakoczyla ciaza. Drugie dziecko juz mozna powiedziec planujemy i od kilku ladnych miesiecy .... mozna powiedzieć, że bacznie obserwuje siebie ;) To ze tyle miesiecy nam sie nie udaje absolutnie mnie nie doluje aczkolwiek postanowilam pojsc z tym do ginekologa i po raz pierwszy mialam monitoworany cykl owulacyjny. 1 raz byłam w 8 d.c, ale nic nie wskazywalo na zblizajaca sie owulacje. Pozniej bylam 12 dnia cyklu i mialam pecherzyk - 16 mm. Dzis bylam po raz trzeci i okazlo sie ze juz za pozno bo prawdopodobnie wczoraj mialam owulacje. Takze ten dzien przegalipismy, niestety tak to bywa :( Ale od nastepnego cyklu bedziemy sie starac znowu. A jakie sa wasze historie? Jakie macie doswiadczenia, któras moze monitorowala cykl i dzieki temu zaszla? Ja sie obawiam ze u mnie to monitorowanie odniesie gorszy skutek - bo sie czlowiek nakreca i wyczekuje, a chyba lepiej isc na zywiol... hmmm

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować