Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sposob na cienkie wlosy

Polecane posty

Gość gość

mam bardzo cienkie wlosy, siegajace za biust, ciagle sa oklapniete :/ nie wiem jak je podniesc... uzywam lekkich szamponow, nie laduje lakierow ani zelow zeby ich nie obciazac a wygladam jak plastus :(.Macie jakies sprawdzone sposoby?

Gość gość
Tak ja mam jeden - siostro maszynka i na zeruweczke opitol się... Albo peruka:)

Gość gość
haha tez jest opcja :p ale powaga bo wpadam w depreche :D

Gość gość
Jak jesteś blond to możesz tylko je wzmocnić za pomocą odżywek. Nic innego nie zrobisz :)

Gość gość
ciemne mam wlosy :/ a teraz drugi porod mnie czeka, zostane lasa pewnie :/ ... juz mi powola wlosow po 1. porodzie wypadla ..

Gość gość
Np nie wiem może wybierz się do apteki i niech ci farmaceutka poleci coś dobrego ( ale i pewnie tanie nie będzie) ja osobiście stosuje odzywke i szampon cece med ( rossman 26zł za szt.) i jestem bardzo zadowolona bo po myciu włosy mam miękkie i puszyste

Gość gość
mialam juz z apteki roznosci, kuracje za 300zl w mcu i nic nie pomoglo. Ja kupuje szampon paul mitchell w salonie fryzjerskim i jest to jedyny, ktory nie obciaza mi wlosow. A maseczka fructis bo tez jest lekka, nie wiem czy sciecie wlosow przyniesie skutek, wlosy mam zdrowe .. myslalam o jakims stylingu u fryzjera, ktory by podniosl troche tego placka, ale nie wiem czy cos takiego robia

Gość gość
Hmmm a może loki??? Zawsze wtedy wygląda się jak by się miało więcej włosów

Gość gość
Clip in extentions. Masz chęć na fryz bujny- przypinasz. Nie masz- odpinasz. Proste? Ja mam z dobrej jakości ludzkich włosów i jest super.

Gość gość
loki brzmia super :) ciekawe czy fryzjerka by mi zrobila takie, ktore by sie trzymaly troche dluzej te clipsy mam z prawdziwych wlosow, ale glownie doczepia mi je fryzjerka przed np weselem czy jakas impreza rodzinna,nie umiem ich sama doczepic dobrze, chyba pocwicze :)

Gość gość
słuchaj cienkie włosy jaki są długie są oklapnięte pod swoim ciężarem wiem bo sama mam takie i moja długośc idealna dla mnie to do ramion dłuższe są oklapnięte i przylizane co nie wygląda dobrze po kazdym podcięciu jak juz sa ciut przy długie odbijają się od skóry i efekt jest taki że są zdrowsze, bardziej sprężyste a przede wszystkim wrazenie jest takie ze jest ich więcej po obcięciu jest efekt zwiększonej objętości i gęstości (włosy odbijąją od skóry) poza tym polecan co co jakies 2 miesiące kłaść na włosy sok z rzepy na godzine a potem zmywać po tym również jest eket odbicia i mnóstwo nowych baby hair, ja robie tak w sobotę lub niedziele kłade na pól godziny sok z czarnej rzepy uzyskany za pomocą sokowirówki i tak przez 3 tygodnie a potem 2-3 przerwy i odnowa, efekt - włosy gęstsze, silniejsze i wiecej baby hair

Gość gość
właśnie może po prostu długość jest nie odpowiednia co czyni że włosy wyglądają na przylizane