Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto lista tego, co najbardziej brzydzi mnie w facetach

Polecane posty

Gość gość

- to jak facet jest DROBNEJ BUDOWY CIALA, nie chudy ale drobny, taki delikatny, z małymi stópkami, delikatnymi chudziutkimi rączkami, waska klatą...po prostu odrzuca i drażni mnie widok doroslego faceta, ktory ma budowe ciala 10 letniego chłopca - brzuszysko, ogolnie otyli faceci, podwójne podgardle, rozowo-brunatna morda, nie wiem jak mozecie uprawiac z takimi seks, ja bym sie zarzygała - styl a'la metal tj spodnie bojówki, czarne skarpety, trampki na gola stope (ale syf), długie wlosy, czarny wyprany tshirt z jakims zespolem, czesto tacy nosza okulary, śmierdza potem lub nie pachną niczym, nie dbają o siebie, aseksualny nijaki typ - wylansowany goguś w rurkach, ''modnej'' koszuli, z żalosnym 3 dniowym zarostem (wiekszosci facetow on nie pasuje, tylko brunetom a w polsce wiekszosc to szatyni), po prostu takie niewiadomo co, czy to homo, pedo, trans ? uj wie :D W duzych miastach masa takich, zobaczcie w necie Dawid Kwiatkowski, Dawid Podsiadło, Bednarek, ten pajac z reklamy Play w okularach

Gość gość
co racja to racja a ten z reklamy to juz totalna porazka:o :D

Gość ladyblonde123
Pierwsze dwa, hahahahhahahha :D

Gość gość
No faktycznie z tym zarostem to masz racje, puszczaja te brody a rzadkie to jak gowno pozniej ygladaja jak amisze z sama szyja zarosnieta a mysle ze wygladaja jak modele hahaha Masz racje tylko bruneci i tylko z gesta broda

Gość ladyblonde123
Jeszcze takie ropne pryszcze...ohyda

Gość gość
I czarne wagry na nosie !!!!!!

Gość gość
a kogo to obchodzi co ciebie tam brzydzi, zachowaj te mądrości dla siebie I-D-I-O-T-K-O

Gość gość
ja tez nie lubie brody

Gość gość
ja tez uwielbiam delikatny zarost, od razu sie zakochuje :)

Gość gość
nie lubie zarostu

Gość gość
Jak go liżę to mi włosy z jego d**y wchodzą w zęby ale jest ok.

Gość gość
autorka ma racje

Gość gość
po ch/uj ci lista. wystarczy się przyjrzeć jak ma w domu, jak postępuje, co robi, jak wygląda i to w zupełności wystarczy. brudas nie ukryje swojego brudu, ten z nałogami nie ukryje swojego nałogu, jak odnosi się źle do swoich najbliższych taki będzie dla ciebie, jak gardzi znajomymi, to i oni go opuszczają, jak leń to zawsze to z niego wyjdzie, jak kłamca prawda zawsze go zaboli, jak oszust przygniecie go odkrycie przy nim prawdy..itp, itd, itp.

Gość gość
i masz 15 lat? :D

Gość gość
autorko tylko zauwaz, ze na kafe sa same wiejskie panie i "miastowe" ktorych po prostu nie stac na fajnego faceta, wiec musza sie pogodzic z tym, ze albo beda same, albo biora co sie nawinie. Zeby dodatkowo siebie nie upokorzyc, beda ci wmawiać, ze kazdy ma inny gust, ze nie dorosłas do zwiazku i nie wiesz co jest wazne.