Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiantkaa

kobiety które zaszly w ciaze 21dc lub dalej.

Polecane posty

Czesc Dziewczyny! Są tu jakieś kobiety, które zaszly w ciążę w 21 dc lub dalej? Mam cykle 31 dniowe i zastanawiam się, jaka jest szansa, że będzie maluszek usmiech.gif Nie wszystko złoto, co się świeci. Nie

Gość gość
Nie przy takich cyklach

Tak, wiem, wychodzi to, że jest dzień niepłodny, ale czasami zdarza się, że jednak owulacja się przesunie... cokolwiek.

Gość gość
jesli cykle 31 dniowe to owulka maks 16-18 dc moze wystapic napewno w 21 nie ma szans wiem to od lekarza dobrze mi to wtylumaczyl

Kurcze. To mam problem. Dziękuję za odpowiedzi, jednak jutro zrobię test, aby się upewnić i wracam do przeciwbólowych... nie chcialam zaszkodzić dzidzi w razie czego i stąd pytanie. Pozdrawiam

Gość gość
Faktycznie owulacja przy cyklach 31 dniowych powinna byc gdzies max w 19 dc, bo faza lutealna musi trwac min. 12 dni. Wiec nawet jezeli mialabys owulacje w 21 dc, a cykl trwalby 31 dni to w ciaze bys raczej nie zaszla, bo 10 dni fazy lutealnej to za krotko i jajeczko sie nie zdazy zagniezdzic. U mnie wlasnie zbyt pozna owulacja (okolo 22 dc) i 9-10 dniowa faza lutealna byly problemem z zajsciem w ciaze. Mam nadzieje, ze zrozumialas mnie :)

Gość gość
A ja zaskoczyłam w 33 dc:P czekałam na@ seks bez zabezpieczenia tylko w te dni no i sie @ nie doczekałam:-) dzisiaj syn ma 3 m-ce i wlasnie wcina cycusia:-) na badaniu usg wyszlo ze owulacja mi sie przesunęła i ten bol jajników który wzięłam za oznakę @ byl bólem owulacyjnym:-)tak wiec w moim przypadku wszystko jest możliwe:P

Gość gość
Ja mam podobne cykle, ok 30-31 dni, pod wplywem zmiany klimatu (lot przez Atlantyk, stres w pracy) prezsunela mi sie owulacja, do ok. 20-23 dnia, mam corke, obecnie trzyletnia.