Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najdziwniejsze zasady spotkane w domach znajomych cz. 3 i nie ostatnia

Polecane posty

Gość gość

no więc moja babcia jak piekła ciasto to piekła ich kilka na raz w prodiżach było to ciasto drożdżowe kilka rodzajów ale wszystkie ja jedno kopyto tylko jedno zwykłe drugie ala szarlotka itp. no i te ciasta były na świeżo nawet dobre i zjadliwe problem zaczynał sie później bo te ciasta jadło sie potem przez następny tydzień i dopóki się tych ciast nie zjadło one tak stały na szafce kuchennej, czasmi okrywane jedynie ściereczką, pamiętam latem nigdy tego nie zapomnę odkrywam ściereczkę a z tego ciasta wylatuje rój małych muszek obrzydlistwo i teraz juz chyba wiem dlaczego nikt z rodziny nie chciał jeść tych ciast już dzień po upieczeniu

Gość gość
trzymanie pralki w kuchni - najdziwniejsza ever

Gość gość
to akurat mnie nie dziwi bo jak byłam dzieckiem mieszkaliśmy w kawalerce łazienka była tak mała że mieścił sie tam tylko sedes wraz z osobą korzystającą oczywiście, wanna i pralka musiały stać w kuchni bo nie było miejsca

Gość gość
trzymanie pralki w kuchni

Gość gość
trzymanie pralki w kuchni to działanie ludzi z mikroskopija łazienka a w kuchni pralka dla nich spełnia podwójna funkcje:pralki i stolu

Gość gość
ale niektóre wmawiają że pralka w kuchni to coś normalnego a nawet czymś lepszym niż pralka w łazience:D a nie że jest tam z braku miejsca

Gość gość
wypad z tymi pralkami, to nie temat o nich!

Gość gość
ale niektóre wmawiają że pralka w kuchni to coś normalnego a nawet czymś lepszym niż pralka w :D a nie że jest tam z braku miejsca dokładnie mordo :D ale ludzie bywają głupi pralka w kuchni. dobre! haha dobry zart :D patologia

Gość gość
Kiedy byłam mała, nigdy nie wolno było kłaść chleba dnem do góry bo wtedy Bozia płakała. WTF?!

Gość gość
no bo płacze mądra zasada

Gość gość
mój narzeczony trzyma pieczywo w lodówce, jego mama też...

Gość gość
Ja was zaskoczę; pralkę w szafie w przedpokoju mam. Ale skończymy temat pralek, bo to tragikomiczne jest. Z dziwnych zwyczajów: trzymanie psa tylko w domu, mimo, ze ma sie ogród. Zdejmowanie butów w gościach. Niekulturalne jest proszenie gości o zdjęcie butów, zwłaszcza w formalnych sytuacjach. Dziwne dla mnie jest tez ustępowanie dzieciom we wszystkim, a coraz częściej spotykam sie z tym, ze rodzice sa sterroryzowani przez własne dzieci. Spanie w brudnych gaciach z całego dnia. Nie mycie sie w chorobie i podczas okresu " bo szkodzi"

Gość gość
no to co ze w lodowce, ja tez czasem tam trzymalem; nic spaczonego

Gość gość
"pralkę w szafie w przedpokoju mam" hahaha ludzie to chyba przebija kuchnie nie?

Gość gość
spanie bez majtek bo niby jest sie brudnym i spoconym w nich jak swinia

Gość gość
masz pralkę w szafie? a co wstydzisz się jej? :D przed gośćmi, co to jest wstydliwe urządzneie czy co? :D że musisz chować i udawać że nie ma jej. troche godnosci

Gość ryba blazenek
moi tesciowie suszą na kaloryferach pieczywo i skorupki po jajcach :/ do tego wylewaja wodę po psach z miski do zlewu ochlapujac tym naczynia

Gość gość
gdybyś miała pralke w przedpokoju to też pewnie ukrywałabyś ją szafą :D tak samo jak w zabudowie chowają je posiadaczki pralek w kuchni

Gość gość
Bo mi sie nigdzie indziej nie mieści. Małe mieszkanie mam. A tam sobie mini pralnie zrobiłam; jest miejsce na pralkę, kosze na pranie, płyny, proszki odplamiacze itd. Zasłonięte wszystko i cacy. Ale serio będziemy temat pralki maglowac? Każdy pierze jak może

Gość gość
do : ryba blazenek , fuuu to jest wstretne

Gość gość
myślałam że napiszesz że mieć pralke w szafie jest nowocześnie jak na zachodzie i że tam powinno być jej miejsce

Gość gość
Tak będziemy bo to jest temat koronny. Bo wy po przedpokojach i kuchniach w szafkach chowacie, wydziwiacie irlandie robicie karwa kawka!! A tu jest Polska, tu pralka DUMNIE stoi w łazience BEZ ZABUDOWYWANIA chowania po kontach!!!! POLSKAAA JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁŁA

Gość gość
O ja p*****le, baba od pralki w lazience juz wyczaila temat, leze i kwicze :D

Gość gość
Posiadanie pralki w kuchni to dla normalnych ludzi tak ostry surrealizm, że sobie nie wyobrażacie. A myślicie, że dlaczego ten temat tak ostro zaskoczył na 3 tematach? No właśnie... Wstydźcie się

Gość gość
teraz są modne pralki w szafie

Gość gość
Hahahaha nie moge z tych pralek, ale cieszę sie, ze moja z szafy to dla was powiew świeżości w temacie ;)

Gość gość
Chociaż wcześniej miałam pralkę w kuchni, wcześniej w łazience, a teraz mam w szafie i co? Zostałam pralkowa guru z kafe? Udzielę rady gdzie najlepiej trzymać za 100zl xD