Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę potrzymać faceta na lekki dystans i nie wiem jak to zrobić..

Polecane posty

Gość gość

bo on tak już ma ,że jak ja zacznę sie bardziej angażować to się trochę oddala, mniej do mnie pisze itd. Np wczoraj ja ostatnia napisałam smsa i od 15 do końca dnia juz mi nic nie odpisał.... Dzisiaj napisal dopiero rano -dzien dobry kochanie, miłego dnia i takie tam, ja mu odpisałam miło tzn też dzien dobry kochanie i ,że całuje ,a potem on ,że teskni i nie moze sie doczekać naszego spotkania i teraz nie wiem czy mu cos jeszcze pisać czy narazie niech on sie troche pozastanawia co robię? Bo jak mu ciagle odpisuję to nie działa na niego dobrze

Gość gość
bo on tak już ma ,że jak ja zacznę sie bardziej angażować to się trochę oddala, mniej do mnie pisze itd. Np wczoraj ja ostatnia napisałam smsa i od 15 do końca dnia juz mi nic nie odpisał.... Dzisiaj napisal dopiero rano -dzien dobry kochanie, miłego dnia i takie tam, ja mu odpisałam miło tzn też dzien dobry kochanie i ,że całuje ,a potem on ,że teskni i nie moze sie doczekać naszego spotkania i teraz nie wiem czy mu cos jeszcze pisać czy narazie niech on sie troche pozastanawia co robię? Bo jak mu ciagle odpisuję to nie działa na niego dobrze Zgłoś