Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co moge zrobić zeby wygladac lepiej?

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi tu o wywalanie cycków czy coś tylko co wy robicie, ze jesteście piękniejsze?

Gość gość
Co ja robie? Makijaz to podstawa. Ladny, podkreslajacy urode, demaskujacy mankamenty. Np ja mam problem z bliznami potradzikowymi, zaczerwienieniami, dobry podklad i korektor, odrobina pudru i wszystko przykryte i niewidoczne. Mam okragla buzie wiec podkreslam policzki i kosci policzkowe rozem i/lub bronzerem idzieki temu twarz sie optycznie wydluza. Poza tym mam mega krotkie rzesy wiec ich podkreslenie madcara to totalna podstawa. Poza tym dbam o uzebienie. Zolte zeby to tragedia, bardzo odejmuja urode wiec ja regularnie uzywam wybielajacych past do zebow, mam elektryczna szczoteczke bo taka o wiele lepiej dba o zeby. Dzieki temu mam sliczne, biale zabki :) Chodze do fryzjera, staram sie miec zawsze podciete koncowki bo zniszczone wlosy wygladaja bardzo niefajnie. Co do koloru to stawiam na naturalne brazy, odcienie orzecha lub miodu bo rozjasniane, tlenione blondy wygladaja tanio, a czernie niegustownie (chyba ze ktos ma naturalnie czarne wlosy). Zawsze staram sie miec ladnie skomponowany stroj, czyste buty, delikatna bizuterie, pomalowane paznokcie.

Gość gość
Blond jest dziewuch z klasą :D

Gość gość
Uśmiech sprawia ze stajemy sie ładniejsze? Oo proszę. Bo słuchajcie. Moja siostra wygląda strasznie bez tego wszystkiego. Jak przypomnę sobie ja jeszcze rok temu, to nie ta sama osoba. Jak wyglądała kiedyś : puch zamiast włosów, poskrecany w dziwny sposób, zwykle okulary z nieco grubszymi oblamiwkami, same kości i skora, spodnie nosiła jakieś takie nieopiete, brak makijażu, grzywka na prosto, obgryzione paznokcie. Dziś: długie, wyprostowane włosy, grzywka zapuszczona, makijaż, nieco przytyla i nosi ubrania które podkreślają jej figurę, soczewki które optycznie powiększają oko zamiast okularów, ladne zawsze pomalowane paznokcie, często wkłada spódniczki, biżuterię i uwierzcie- ta sama osoba, a o nieeeebo ładniejsza. Głupie jest jak ktoś mówi ze ladnemu we wszystkim ładnie albo dla kogo sie tak stroić, to tylko włosy itp .wcale tak to nie dziala