Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie oczy w 4 miesiącu takie na stałe ???

Polecane posty

Gość gość
Nie. Mojej córce zmieniły się po roku.

Mojej się zmieniły. W 4 miesiącu miała ciemno niebieskie. Jakoś kolo roku miała błękitne i takie ma do teraz ( bardziej kolor lazurowy)

bzdura, mojej siostrze chyba w 3 r.ż się oczy zmieniły. Kolor oczu może stabilizować się nawet mniej-więcej do wieku przedszkolnego

Gość gość
Jak miałam kilka lat to byłam niebieskooką jasną blondyneczką. Teraz mam piwne oczy i włosy ciemny blond.

cierpienie podoba się Panu ;) heh im w większych męczarniach zemrzesz, tym szerzej otworzą się bramy niebios ;)

Według tego czubka mamy cierpieć, a ciało nie jest nasza własnością i nie mamy prawa decydować :)

jak to zwykle bywa- punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Oby go życie nie zweryfikowało. Takie teoretyczne pierdu-pierdu. Tak jak wszystkie wywody tych mądrali z kk No, mnie by pewnie od pierwszej strony ciśnienie podskoczyło :)

Do antykoncepcji nie dotarłam :) a panu nie życzę żeby patrzał na bliska osobę umierająca w potwornym bólu, którego nie łagodzi nawet morfina. Tak offtopujac

Gość gość
Mojemu synkowi nadal wybarwia się tęczówka a ma już 4 lata. Zdaje się że będzie miał piwne oczęta. Najpierw były granatowe (jak to u bobasów) potem błękitne. Po roku zrobiły się szarawe z brązowymi plamkami. Teraz są piwno-zielone. Zobaczymy co będzie.Ja mam w dowodzie NIEOKREŚLONE.

mój mąż też ma takie oczy nieokreślone niby zielone, niby szare, niby piwne nie wiadomo jakie. On sam nie wie co mówić jak ktoś się pyta