Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż zaczął pić i się awanturuje

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 9 miesiącu ciąży, mamy z mężem dwójke dzieci, chodzą do przedszkola. mój mąż zaczął pić wpadł w alkoholizm. Po pijaku na całe osiedle i przy dzieciach mówi że moje rodzina to złodzieje a moja mama to p***a. Mieszkamy u niego na jednym piętrze a na drugim mieszka jego matka z rodzina , jego matka jest za nim , on taki maminsynek. Już mam tego dość mówię mu żeby szedł na odwyk itp.do niego nic nie dociera i obraża mnie. Z tesciową niegdy nie miałam dobrych kontaktów bo obgaduje mnie po osiedlu. Mąż mówi ze moja rodzina to złodzieje bo brat mój siedział w więzieniu za kradzieże ale teraz wyszedł na prostą ma swoją rodzine, normalnie pracuje i zarabia. Moja mama jest wporządku. Boli mnie to ze on tak obraża moją rodzinę. Do mojego domu rodzinnego mam pół godziny jazdy samochodem. Już nie wiem co poząć , on zamiast iść normallnie do pracy to robi sobie wolne. ja jestem na urlopie gdyż za dwa tyg mam termin porodu. Męża brat to typowy alkoholik i widzę że mąż staje się taki jak i on. Raz jest pięknie ładnie , a raz jest masakrycznie. Już nie mam sił. Najgorsze jest to że dzieci wszystko widzą i słyszą. teściowa nastawia dzieci przeciwko mojej rodzinie, a moje dzieci bardzo lubią moją mame czyli swoją babcie i wujków i ciocie czyli moich braci i moje siostry. Już mam dość .

Gość gość
współczuję. Żyć w nie swoim domu, gdzie teściowa nie jest życzliwa z mężem alkoholikiem, który nie chce się leczyć. To pachnie rozwodem

Gość gość
na uczuciowym jest temat:Mąż-ALKOHOLIK;może tam poszukaj pomocy,porady