Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poradzcie w jakim banku otworzyć konto?

Polecane posty

Gość gość

Obecnie mam w mbanku ale to już jakies jaja są po zmianach i nie chce mieć z nimi nic wspólnego. Ogólnie to mam nieregularne dochody np 3 razy w miesiacu wypłaty z róznych miejsc albo 2 miesiace bez żadnej wpłaty i nie chce bulic jakies koszty jak na koncie nic akurat niema. Niepotrzebne mi żadne lokaty ani kredyty, tylko zwykłe jak najbardziej opłacalne konto. Ale gdzie???

Gość gość
nie ma chętnych żeby coś doradzić?

Gość cynicfm na propsie
t-mobile usługi bankowe, wszystko za free. Grosza nie dołożysz do konta :D

Gość gość
powiem co mam: konto w Aliorze - konto, przelewy za 0, karta chyba 5zł, wszystkie bankomaty 0zł. Ale gdybyś chciała wziąć u nich debet, kredyt to orżną Cię na wszystkim: oprocentowaniu, ubezpieczeniu, itd., itd. Dlatego, gdy potrzebuję jakiejś dodatkowej gotówki idę do PEKAO SA - kredyty są najtańsze i szczerze mówiąc to mam ochotę się do nich przenieść na stałe. w Aliorze trzyma mnie tylko ten pakiet "pomocni fachowcy"

Gość misiek08
Ja wczoraj założyłem w PKO Konta za Zero. Skusiło mnie, że nie będę ponosił żadnych opłat za prowadzenie konta i używanie karty, gdy wydam 300 zł miesięcznie kartą - a to żaden problem bo i tak prawie wszędzie płacę kartą :) Daj znać co wybrałaś :)

Gość gość
Dobre konto? Tylko Konto rozsądne z premią 50 zł w Alior Banku. Warunki oferty: - zwrot 3% wydatków kartą w sklepach spożywczych, supermarketach i hipermarketach (z wyłączeniem sklepów internetowych), - 0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce i za granicą - 0 zł za prowadzenie konta i tylko 5 zł za kartę - 50 zł jednorazowej premii Załóż konto i ciesz się, że masz prawie darmowe konto! http://rekomendacja.aliorbank.pl/rekomendacja/index.html?application_ID=59074_4000_2