Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Falkor1988

Pierwsza dziewczyna w wieku 26 lat

Polecane posty

Gość Falkor1988

Czesć. Kiedyś jak byłem jeszcze nastolatkiem próbowałem się umawiać z dziewczynami, niestety one mnie spławiały. Byłem dla nich nikim, więc po kilku latach dałem sobie spokój. Jednak od pewnego czasu czuję, że brak mi kogoś. Niedawno pracowałem jako woźny na zastępstwie w jednym z liceów. Kurde, jakie tam fajne dziewczyny. Jeszcze lepsze, kiedy ja chodziłem. Czy jest sens zaczynać w tym wieku? Rówieśniczki raczej mną się nie zainteresują, a młodsze? Jak wyczują, że jestem "nieobyty"?

Gość gość
Ale czy to nie będzie za duża różnica wieku? Poza tym nie wiem na co się teraz podrywa dziewczyny.

Gość Falkor1988
Ale czy to nie będzie za duża różnica wieku? Poza tym nie wiem na co się teraz podrywa dziewczyny.

Gość Falkor1988
Patrzcie jak to wygląda. Koleś spokojny, cichy, 26 lat a jeszcze nawet się nie całował z dziewczyną, nie mówiąc już o czymś więcej . No dziwak, nie?

Gość gość
naucz się kłamać i tyle

Gość Falkor1988
Ty też sama 92?

Gość gośćtrala
Ja mam "pierwszego chlopaka" . poznalismy sie jak mialam 27 lat . mam wiec 10 letni poslizg wobec sredniej. A co! Jak juz opoznienie to potezne :-)

Gość Falkor1988
A to przepraszam, myślałem że jesteś dziewczyną :D

Gość gość
Falklor, przede wszystkich ubierz sie jak czlowiek! I do fryzjera idz. I nie badz taki nachalny. Jak popracujesz nad tymi kwestiami, to bedzie ok. Poza tym fajny z ciebie chlopak :)

Gość Falkor1988
gośctrala coś tam - ale jak u dziewczyny poślizg jest jak to się mówi do przełknięcia. Fryzjer - tu raczej nie ma nic do rzeczy. Bo mam rzadkie włosy i z tego powodu golę się na łyso. A ubiór też ok. Chodzę wyperfumowany i w ogóle. Nachalność? Gdzie tu widzisz nachalność?

Gość Falkor1988
Æðelgast - Ja tu jestem nowy.

Gość Falkor1988
Jutro wcześnie wstaję. Pewnie jeszcze tu zajrzę. Na razie!

Gość gośćtrala
A kto mial cos przelykac? Podobalam sie i tyle, cv towarzyskiego mi nikt nie sprawdzal :-P

Gość Falkor1988
Jutro idę na pizzę z dziewczyną.

Gość Falkor1988
Powiedzialem jej "cze laska" "fajna maz dupa" Pokocham sie?

Gość Falkor1988
Podbijam temat. Związek się rozleciał w grudniu. Zbyt duża różnica wiekowa. Teraz ciągle mi się chce bzykać. No ale nie za bardzo jestem przystojny a i z kasą też krucho. Krótko mówiąc, lipa. Dlatego prawiki uważajcie. Seks wciąga. Jak rak raz zaczniecie to potem będzie was ssało. Tak jak narkomana, który potrzebuje "działki"

Gość Ezoteryczka
52 ezoteryczka_isaura http://rytualymilosne.jimdo.com/ isaura666@buziaczek.pl Jeżeli pragniesz wyeliminować: - strach, niepewność - nerwice, stany depresyjne - problemy przekraczające możliwości organizmu - niewytłumaczalne przeszkody życiowe - aby czuć się bezpiecznie - łapać okazje -żeby życie układało się po twojej myśłi - by przyciągnąć odpowiednią pracę , wlaściwego partnera, pieniądze ,zdrowie - problemy przekraczające możliwości organizmu - uzdrowienić chorób fizycznych - pozbyć się niewytłumaczalne przeszkod życiowych - Uwolnić się od pecha, który ciągle Ci towarzyszy - Twoje Negatywne wspomnienia odejdą w zapomnienie - Jeżeli rzucił ktoś na Ciebie zły urok Uwolnisz się od niego! -uwolnienie od blokad: finansowych, seksualnych, kariery, miłości, komunikacji, - Chciałbyś poczuć się zdrowsza, lekka i energiczna - Napływ miłości, jaką odczujesz od świata, rodziny i partnera -stopniowo zaczniąć uwalniać się od uzależnień - Odzyskać radość życia, optymizm, wiarę w siebie i swoje możliwości To oczyszczenie energetyczne jest tym czego potrzebujesz... wszystkie sposoby zawiodły sprawdz mnie i moje możliwości i umiejętności Niewielkim kosztem szybko zaczniesz żyć szczęśliwym życiem Rytuały miłosne i inne na każdą okazję,uwalnianie od klątw MAGIA MIŁOSNA, RYTUAŁY MIŁOSNE/oczyszczanie aury/zabiegi antydepresyjne i antynerwicowe Rytuały miłosne na ozywienie miłości w aktualnym związku, wzbudzenie miłości, w celu znalezienia miłości,a także rytuały na osłabiania barier i przeszkód w związku, afirmacja zakorzeniająca się w podświadomości obiektu westchnień, rytuały całoroczne pt ''Węzeł miłości'' w celu odzyskania ukochanej osoby, przyciągnięcie drugiej połowy Przez wiele lat dzień po dniu poświęcałam i poświęcam mój czas dla osób zakochanych, które przez własne błędy, wpływ z zewnątrz lub nagromadzenie negatywnych energii utraciły ukochaną osobę. Drugim kierunkiem mojej praktyki są osoby samotne, które od lat bezskutecznie szukają swojej drugiej połowy. Każdego dnia otrzymuję listy z prośbą o pomoc. Każda sytuacja jest inna, gdyż każdy człowiek jest indywidualistą i to, co tworzy może być podobne, ale nigdy nie jest takie samo, jak działania lub twory innego człowieka. Każdy związek, każda miłość jest inna i niepowtarzalna. Wiem, że otrzymałam te nadprzyrodzone właściwości i nadzwyczajną energię by pomagać innym, ale jestem tylko człowiekiem, który nie może pomóc wszystkim.

Gość gość
cofam to zdanie o pieniądzach, kasę mam

Gość gość
dobre

Gość gość
gośćtrala 2014.10.07 Kobieta moze byc dziewica nawet cale zycie i nikt jej tego nie wypomni ale nie mezczyznie prawictwa. Im wiecej partnerek seksualnym mial mezczyzna tym bardziej normalny w oczach kobiet i atrakcyjny czy. meski.