Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was jest naprawdę pewnym siebie

Polecane posty

Gość gość

i nie ma kompleksów, czy wam to pomaga w zyciu czy przysparza klopotow, ja jestem strasznie niesmiala i to wlasnie mi przeszkadza ale pewnosci siebie niestety chyba sie nienabiera nawet z wiekiem:(

Gość gość
Nie mam kompleksów co nie znaczy, że wszystko w sobie uwielbia i jestem super śmiała. Nie musisz być wygadna, ważne jest, żeby być pewnym kiedy mówisz o czymś na czym się znasz i mieć wiarę w swoje umiejętności i wiedzę.

Gość gość
widzisz - pewnosc siebie ktora wyrosla na gruncie pokonania wlasnej niesmialosci ma male szanse stac sie buta buca. A to wielki atut :)

Gość gość
Pewność siebie nigdy mi nie przeszkadza, ale czasem szkodzi - najczęściej w relacjach z przełożonymi. Niestety jedyną metodą rozwiązania problemu było założenie własnej działalności gospodarczej. Nie byłam w stanie tolerować czyichś fochów.

Gość gość
cos malo tych pewnym siebie osob, chyba wiekszosc to niesmiali, jak ja ah zycie

Gość Ewa333333
zwykle jestem pewna siebie wynika to nie tylko ze świadomości własnych atutów, ale też z lżejszego traktowania własnej osoby, z umiejętności śmiania się z samej siebie

Gość gość
Ja od niedawna :classic_cool: i dobrze mi z tym.

Gość gość
Tez byłam kiedyś mega niesmialala a teraz to prawie wcale mi sie nie zdarza nieśmiałość, chyba ze w wyjątkowych sytuacjach. To przechodzi z wiekiem. Mi przeszło około 16 roku życia.

Gość sasiadka z boku
Jaaaaaaaa.... i chodze wyprostowana i dumnie z glowa wysoka podniesiona

Jestem pewna siebie, pomaga ale też szkodzi. Pomaga w różnych sytuacjach życiowych, w relacjach z ludźmi, ale też z niektórymi ludźmi szkodzi, szczególnie z niektórymi męzżczyznami, ktorzy akurat uwielbiają kobiety bluszcze, albo te płochliwe i uległe guły.

Gość małarudamaruda
sprawiam wrażenie niewinnej i spokojnej, co dobrze mi czasem w życiu pomagało, ale jestem pewna siebie tak naprawdę, nie mam kompleksów szkoda ma na nie czasu, lubię myśleć o swoich atutach nie wadach.