Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi faceci też tak często nie odbietrają tel i nie oddzwaniaja

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłąm dziwne zjawisko. Facet nie ma nawyku odbierania telefonów, czytania smsów a nawet oddzwaniania. No może raz na ruski rok. Z kolei jak kobieta choć raz nie odbierze to jest jazda na całego. Czy macie podobne doświadczenia czy tylko ja trafiam na takich dupków?

Gość gość
Cooo?? jaja sobie robisz?? Co to za facet cie tak traktuje? dziewczyno szanuj się. Moi wszyscy ex faceci ciagle do mnie wydzwaniali, pisali smsy, zawsze oddzwaniali. To przecież normalne a ten twój ma cie zwyczajnie w 4 literach i dlatego tak robi

Gość gość
Możliwe. A ile masz lat przedmówco? Bo mój jest po 30tce i jak nie odbierze to potem się tłumaczy, ze miał dużo roboty, spotkania itp. Ale mnie już to tak zmęczyło, iż nie mogę na niego liczyć, ze jestem bliska podjęcia decyzji o rozstaniu.

Gość gość
Dokladnie...kiepsko cie traktuje. Moi dzwonili,pisali. Obecny tak samo. I nigdy nie ma pretensji ze nie odbieram. Napisze najwyzej smsa w stylu..kochanie zadzwon jak bd mogla. Moze pogadaj z nim ze takie zachowanie jest irytujace

Gość gość
moj nie odbieral i nie odpisywal potem okazalo sie ze ma inną...

Gość gość
Ja już nie mam siły z nim rozmawiać. Za każdym razem jest to samo. Mówi "Przepraszam, że cię zawiodłem" po czym znowu nie odbiera. Albo mówi, ze oddzwoni, bo teraz nie może gadać i ni oddzwania. Widocznie taki typ i niski poziom kultury. Dzwiny będzie powód rozstania ale jestem zbyt poważną osobą aby mnie tak traktowano.

Gość gość
Widocznie niezbyt sie toba przejmuje skoro obiecuje zadz a tego nie robi.

Gość gość
A poza tym nieoddzwanianiem,to czy okazuje szacunek ,troskę,uczucie?Pewnie jest tak,że te telefony to tylko czubek góry lodowej,a ty po prostu czujesz,że mu nie zależy.Jesli jemu nie zależy i często to czujesz,to faktycznie,daj sobie spokój.

Gość gość
Jak baba wydzwania facetowi po 20 razy na dobę z byle głupotą, to nic dziwnego ze facet nie odbiera. Faceci nie przepadają za godzinnymi plotami przez telefon, dzwonią wtedy kiedy jest to konieczne.

Gość gość
jak jesteśmy razem to okazuje uczucia. Ale jak nie odbiera telefonów to jest to lekceważące. I może się w dupę pocałować. ja tak byłąm wychowana i tak moi rodzice żyli, że zawsze od siebie odbierali telefony a jak nie mogli to oddzwaniali. Mnie to irytuje do tego stopnia, że nie mogę wytrzymać. Nie ch sobie szuka takiej której to nie przeszkadza albo która też nie odbiera.

Gość gość
Poza tym wcześniej spotykałam się z facetami, którzy byli romantyczni, pisali miłe smsy. A ten nigdy nic nie napisze. No chyba, ze jest jakies ważne pytanie to wtedy odpisze jednym zdaniem. Ale żeby tak coś od siebie to nigdy. Dzwoni tylko jak ma sprawę. Odpisuje jak jest ważna sprawa. Masakra. Taki trochę od siekiery ciosany. MOże to też dlatego , ze nie ma zbyt dobrego wykształcenia... nie wiem... albo taki trochę burak z niego.