Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Spoznia mi sie okres tydzien

Polecane posty

Gość gość
nie, to tylko rzeżączką którą mylnie wzięłaś za grzybice:)

Gość gość
studzia Ty chyba masz depresję bo wszystkie Twoje posty wieją smutkiem albo są negatywne

Gość gość
z tego, co widzę, to ty co tydzień jesteś w ciąży, może wypadałoby się zapoznać z podstawami biologii

Gość gość
Studzia dziś nie ściemniaj, wszyscy dobrze tutaj wiemy, że jesteś zbyt wstydliwa by iść do ginekologa:classic_cool:

podstawy biologii to mam w malym paluszku! a to, ze uprawialam seks bez zabezpieczenia w dni plodne i teraz spoznia mi sie okres to chyba cos moze znaczyc!

Gość gość
jestes troche w ciąży

Gość gość
wczoraj pisałaś że używałaś prezerwatywy bo masz grzyba więc coś ściemniasz , może Ty w ogóle żadnego chłopaka nie masz tylko tak marzysz sobie na kafe :)

uzywalam przedwczoraj bo musze jeszcze zazywac antybiotyk do pochwy, kuracja trwa 6 dni a ja bylam u gina w pon. nienawidze falszywych ludzi if you know i what mean gosciu od rzeżączki

Gość gość od rzeżączki
nie wiem, o co ci chodzi?:classic_cool:

Gość gość od rzeżączki
mylisz mnie z kimś kochana:classic_cool: poza tym nigdzie ci nie ubliżyłem:)

Gość gość od rzeżączki
pomyłka, nie jestem man ;)

Gość
Studzia witaj w klubie ;) U mnie spóznia się 9 dni...

Gość gość
Up@ jestes brzydka jak kupa XD

Gość gość
studzia ale naprawde ty co miesiac jestes w ciazy

Gość gość
i co nadal sie nie zamierzasz zabezpieczac jak dostaniesz? kiedys jak nie teraz wpadniesz przez wlasna glupote

Gość gość
Rodzice ją wydziedziczą jak się dowiedzą o dziecku i dziadzie 37 letnim rozwodniku:classic_cool:

Gość gość
mi sie spóźnia czasem tydzień, czasem dwa, czasem miesiąc, i zawsze panikuje:( mam dopiero 15 lat, a już od pol roku regularnie robimy to z chłopakiem. tzn. nie regularnie, bo wtedy, kiedy natrafi sie okazja, ze jesteśmy sami, jego rodzice często wyjeżdżają w sprawach firmowych, a pracują razem, on jest prezesem dużej firmy, ona jego asystentka, i nic dziwnego, ze maja takie z******te podświetlane łóżko i pokój do kochania, który zresztą często nam służy:)) zdarza sie to raz na jakiś miesiąc, dwa, czasem częściej, ale jak juz wyjada to na kilka dni, a miedzy tymi wyjazdami to kombinujemy, czasem nie idziemy do szkoły jak oni pracują, ale mamy przez to p********e u nauczycieli wiec staramy sie tego nie robić, szkoda, ze jego rodzice tak krótko pracują.. Do 16. U mnie matka cały czas jest w domu, wiec zostają nam tylko krzaczki, i tez sie zdarzyło XD kiedys to juz serio myślałam, ze jestem w ciąży, płakałam, bałam sie nawet zrobic test, ale na szczęście fałszywy alarm!! Po tym juz sie staram uważać, ale on jest taki kuszący, ze nie mogę, uzaleznilam sie id seksu z nim:( i co najgorsze on nie toleruje prezerwatyrw, a ja sie zbyt na zabezpieczeniach nie znam, jakieś tabletki czy chuj wie co, ale skad to gunwo wziąć? Eh, nie chce dziecka, ale nie potrafię tez zrezygnować z niego:/

Gość gość
Studzia masz koleżankę na pogaduchy:classic_cool:

Gość gość
Zamierzam z tym skończyć, żadnego dziecka nie bd;/

mam typowe objawy przed okresem pryszcze ochota na słodycze płaczliwość powiększone cycki

Gość gość
Studzia dziś mam typowe objawy przed okresem pryszcze ochota na słodycze płaczliwość powiększone cycki x Czyli bez zmian cały czas tak masz:classic_cool: