Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sss 25

Czy kocha czy oszukuje?

Polecane posty

Gość Sss 25

Czesc, jestem tutaj pierwszy raz. Potrzebuje porady i opinii postronnych osob. Moja historia jest nastepujaca: Ja mam 25 l., moj chlopak 28 l. Jestesmy razem 5 lat. 2 miesiace temu mi sie oswiadczyl, czego w ogole sie nie spodziewalam, gdyz on czesto mowil, ze nie jest gotowy i boi sie malzenstwa. On od dwoch lat wyjezdza za granice na 4 miesiace do pracy, gdyz nie moze tutaj nic znalezc. Dodam, ze ja obecnie jest na bezrobociu i tez szukam pracy. Ja bardzo ciezko znosze te wyjazdy i nie bede ukrywac, ze wolalabym zeby nie wyjezdzal. Ale staram sie rozumiec jego sytuacje i czekac na niego. Wlasnie teraz jest za granica i ostatnio mamy czesto jakies spiecia, napisal mi nawet, ze jestesmy tylko chyba ze soba dlatego, ze jest nam dobrze i tyle nic wiecej. Jak pytalam czy kocha: to mowi, ze tak, ze wydaje mu sie, ze mnie kocha. Ale juz sama nie wiem co o tym myslec i co robic? Nie wiem dlaczego mi sie tak naprawde oswiadczyl. Chcialabym poznac wasze opinie czy myslicie, ze on naprawde kocha czy po prostu przeszkadza mu to, ze ja ciagle mowie, zeby wrocil do mnie i wiecej nie wyjezdzal? Prosze o szczere opinie i za kazda serdecznie dziekuje.

Gość gość
A czemu z nim nie pojechalas?

Gość gość
Chlop sie stara zarobic na Wasze utrzymanie ,a Ty masz jakies durne pretensje ,jak chcesz tak bardzo byc ze swoim Misiem to jechac z nim trzeba bylo .

Gość Sss25
Dopiero co skonczylam studia, staram sie znalezc prace tutaj w Polsce. Tam gdzie on jest nie ma dla mnie pracy.

Gość gość
Sluchaj skoro zdecydowalas sie zostac w Polsce (bo w braku mozliwosci znalezienia pracy nie wierze), to musisz pogodzic sie z faktem ,ze jestescie osobno ..

Gość Sss25
Tak wiem, ze musze sie z tym faktem jakos pogodzic, ale to bardzo trudne... Uwazasz, ze on mnie jednak kocha? Nawet jesli napisal, ze jestesmy ze soba tylko dlatego jest nam ze soba dobrze? On mowi, ze chce ze mna zostac. Myslisz, ze denerwuje go tylko to, ze ja tak marudze?

Gość gość
Z tego co opisujesz to tak kocha Cie i dlatego jedzie na te 4 miechy zeby zarobic na Was ,dla Was ,a Twoje marudzenie go dobija , myslisz , ze jemu jest latwo? faceci tez tesknia i maja uczucia ,a wyobraz sobie , ze on moze czeka na tel.do Ciebie ,a Ty mu trujesz i marudzisz ,wesprzyj go bardziej dziewczyno!

Gość gość
Nie analizuj kazdego zdania,nie doszukuj sie czegos czego nie ma ..Staraj sie zeby Wasze rozmowy byly pozytywne i pokazuj bardziej swoja milosc i wsparcie , wiadomo ,ze jest ciezko ,ale przeciez to nie na zawsze i pomysl jakie to szczescie ,ze macie siebie , jest tylu ludzi samotnych , chorych w duzo gorszej sytuacji niz Wy , glowa do gory!

Gość gość
Czegoś nie rozumiem, w PL siedzicie na bezrobociu, to dlaczego razem nie wyjedziecie na stałe za granicę, skoro tam jest praca i godne życie? Tu co najwyżej zarobisz 1500zł i całe życie będziesz zastanawiać się czy starczy do pierwszego, w DE nawet pracując na zmywaku stać cię będzie na wynajem mieszkania, utrzymanie i jeszcze trochę zostanie w kieszeni, a jak będziecie pracować oboje, to żyć nie umierać, na brak kasy nie będziecie narzekać.